2014. október 16., csütörtök

Segítsetek TEREMTENI 10.15.


... naponta szükséges  a  fejlődéseteknek  megfelelő  rezgéstartományotokat  össze kapcsolni és  egyesíteni  az ISTEN TUDATOKKAL..


Áldott  MAGOK,  ÉGI ÜZENET JÖTT AZ ÉJJEL .......


Segítsetek  TEREMTENI...

Mivel igen szét-tagolt  tudat-szinteken  vagytok  és haladtok, harmonizálni  kell  a  térben megnyilvánuló rezgéseket.....ami azt jelenti,  hogy naponta szükséges  a  fejlődéseteknek  megfelelő  rezgéstartományotokat  össze kapcsolni és  egyesíteni  az ISTEN TUDATOKKAL, mert  nincs teljes átjárhatósága és forgása  az energiáknak. Ez azt  jelenti, hogy   a  sok történelmi  hamisítás leblokkolja a tudatok  információs terét és   ezzel zavarokat okoz a lélek  programban. 

Ugyanezt  teszi  a  tudatosan felépített  hír-rendszer amit a médiákon keresztül küldenek felétek. Ezek blokkolása már égi-szintről folyik, de a szív és elme nem tud rákapcsolódni az  új ENERGIÁKRA, mert nincs meg a szintek közötti  kapcsolódás-kapaszkodó.
Ezért  van  akkora  tudatlanság és különbözőség ember és ember tudata  között is,   ami a viselkedésükben nap, mint nap jelen van. Sőt  a hiedelmeik,   a hit-rendszerek megkövesedett  elméletei is hátráltatással vannak  az emelkedésükben.
Pedig  fontos, hogy minél többen rákapcsolódjanak a KRISZTUSI  FÉNY MEZŐRE, hogy az ÚJ ERŐTÉR   LEHORGONYOZZA  ÉS  BEAKTIVÁLJA A FÉNY-TEST-TUDATOT.

Minden nap legalább  10 percig gondoljatok  az  EMBER társaitokra  és vetítsétek ki  azt a képet,  hogy  fel érkeztek  ők is a 10. emeletre és egy szinten vagytok , nekik is sikerült a feladat megoldás.
Olyan ez  mint egy csapat játék, ahol a többiek drukkolnak és segítik társaikat,  mert együtt  könnyebben megoldódik a FELADAT   KERESZT-ÜLSZ    A  KÖZÉP PONTBAN!

Azért  nagyon fontos ez, mert az ATYAI  nagy frekvencia kibocsájtása előtt  szükség van a tudatok viszonylagos  egységbe  rendezésére, különben  sokan  lemaradnak, vagy sokkot kapnak, esetleg komolyabb nehézségeik támadhatnak......
Kérem osszátok meg és segítsetek a teremtésnek.
Az információt  tovább adta Szelei Magdolna  2014.okt.15. hajnal

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése