2015. augusztus 18., kedd

A jóság terjedése megállíthatatlan - Istenatya 08.14.




Ez a "Who Needs Light" oldalról származó napi cikkek közüli írás elkészült, olvassátok örömmel. Anna



Világesemények:

 A jóság terjedése megállíthatatlan 

Istenatya 


2015. aug.14. 



Kedveseim, én vagyok az, a ti Istenatyátok 



Be akarok számolni nektek a világ legújabb ügyeiről, amelyek érinteni fognak titeket és a szeretteiteket az következő napokban. Mint tudjátok, az Oroszlánkapu már kitárult, és azok az intenzív energiák, amiket a 2015. Júl. 4-től aug. 8-ig terjedő időszakban küldtünk nektek, nem fognak gyengülni, ahogy korábban, az előző években. Tovább fogjuk küldeni nektek a felemelő energiákat, amelyek átvisznek titeket az eljövendő időkön és ezek az energiák fokozatosan növekedni fognak, amíg az egész emberiség felemelkedik.



A világban néhány fontos változás már elkezdett beszivárogni a főáramú (cabal-futtatott) médiába, visszahozva a cirkuszt az U.S-ba, amit nevetséges módon „politikai vitának” hívnak. Ez valójában egy harc, ami arról szól, mennyi bohóckodást, szemtelenséget, arroganciát, erőszakot és visszaélést fog elviselni az amerikai nép, és hogyan reagál a dualitás és a szeparáció karikatúrájára, amely a világon lejátszódik. Természetesen ez zavart okoz bárkinek, aki hisz a vezetőinek, akik lehetnek méltóságteljesek, nyugodtak és elvhűek, de sohasem félnek kedveseim, ez csupán a cabal csatlósainak egy nagyon nyilvánvaló utolsó próbálkozása, akikben ártó aljasság és gőg van minden tanú iránt.



A gyanús ügyek elárasztják az étert, és a gyilkos erőszak különálló (de nem független) incidenseit újra és újra lejátssza a média, amely egy olyan világ képét akarja bemutatni, ami ellenőrizetlen, veszélyes és megjósolhatatlan. Semmi sem áll távolabb az igazságtól. 
Mi - az Anya és én és az általunk szeretett Mennyek Csapata – mégis ösztönözzük az ilyen helytelen módon megjelenő hírek terjedését, mert eközben a háttérsztori véletlenül fog kiderülni. 





Látjátok, a cabal legnagyobb gyengesége az egymás iránt érzett alig leplezett megvetésük. Képtelenek az igazi együttműködésre; csak akkor egyeztetnek egymással, ha az a saját érdekük. Másrészt harciasok, alattomosak és kétszínűek. Ők egymás előtt kedvesek, ugyanakkor felfedik az igazságot arról, hogy a hatalomerősítő stratégiáik milyen körmönfontak. Figyeljétek meg alaposan, amint ez kibontakozik. Ez egy csodálatos alkalom, hogy az első sorból nézzétek meg ezt a lassan mozgó vonatroncsot, ami a Mátrix szétesése.



Közben Irakban lelkiismeretes Fénymunkások szorgalmasan dolgoznak a kormányban, hogy megszabadítsák az országot a korrupt Régi Vezetéstől, köztük Maliki-től és a gengsztereitől. Sürgető, hogy az ország felemelje magát a korrupcióból és a nyílt lopások régi rendszeréből, ha a világ energia-piacának megbízható résztvevőjeként bejelentkeznek. Hatalmas haladást értek el a múlt héten. (A ford. megjegyzése: aug. 12-én a parlament megszavazta az új törvényt a korrupció megfékezésére, és 15 állami vezetőt és a segítőiket, kb. 200-300 embert letartóztattak.) Olyan termékeny alapot készítettek elő a „Civilzáció Bölcsőjéhez”, a jótétre és a bőségre, amit korszakok óta nem lehetett látni. A szenvedő Irak népe nem érdemel kevesebbet. 



Nem volt egy könnyű feladat számunkra, hogy megfogjuk a kezeteket ebben a programban. Titeket arra tanítottak, hogy ne bízzatok Istenben és senkiben, aki velünk áll kapcsolatban a Magasabb Birodalmakban. Évezredek óta az emberiség attól a hittől szenved, hogy mi irányítjuk őket és bosszúállóak, közönyösek és nemtörődömök vagyunk azzal kapcsolatban, hogy ti pillanatról pillanatra kihívásoknak vagytok kitéve és gyötrünk titeket minden nap. A kedves közvetítőnkön keresztül jövünk, hogy megnyugtassunk és meggyőzzünk titeket, hogy ezek a régi tanítások nem igazak. Őket (sötétek) a fátyol előnyeinek a kihasználására programozták. Elmondjuk nektek, hogy a sötétek mennyit profitáltak ebből, akiknek a célja a Föld feletti teljes irányítás volt, amelyek a szavainkkal szemben állnak.



Hosszú ideig sokan azt jövendölték, hogy a Föld Bolygón bekövetkezik az „Idők Vége”. A mi eredeti próféciánk Anyától és Tőlem származott, és Mihály Arkangyal adta azt át az emberiségnek. Mi nem hirdettük az élet végét a Földön, vagy maga a bolygó végét. Az, hogy vége lesz az életnek, amint azt tudjátok – az egy alacsony sűrűségű és többnyire gyötrelmes elképzelése azoknak a lényeknek, akiket a láthatatlan sötét erők irányítanak.

A sötéteknek az Annunaki irányítás alatt az volt a feladatuk, hogy eltereljék a figyelmeteket egymásról, így azt hihettétek, hogy Én voltam, aki káoszt és szenvedést okoztam. Ez sosem volt így. Sőt majdnem mindenkit meggyőztek a bolygón arról is, hogy a sötét hatalomnak Isten volt az egyedüli férfi forrása, aki villámcsapásokat okoz és csapásokat mér, hogy büntesse a gyerekeit. Micsoda kép! Így ők Anyát Mária Magdolnával együtt eltávolították a történetből és minden erős és szerető nőt, aki veszélyeztette az ő változatukat.



Anya és Én Egy vagyunk, a Teremtés Forrása. Mi csak Szeretettel teremtünk; nincs más lehetőség lélekkel bíró élő lényeket teremteni. Nincs olyan laboratóriumi kísérlet, nem számít, mennyire bonyolult lehet az, amely valaha is az igazi Teremtés nyomába fog lépni, mert a mi résztvételünk nélkül nincs Életszikra – az élő lélek – amely kapcsolódhat bármilyen fizikai testtel, nem számít, milyen tökéletesen tervezték azt. Bármi, ami ennél kevesebb az az Életnek egy utálatos, robot utánzata.



Az „Idők Végén” ezeket az eljárásokat el fogják dobni. Többé nem fogunk megengedni olyan kísérleteket, amelyekkel kapcsolatban a mi bátor segítőink a földön elértek, hogy büntetőeljárást vonjanak maguk után. Fontos befejezni ezeket a kegyetlen eljárásokat, mert ezek veszélyeztetik az élet egyensúlyát, mindent odadobva a sötétségbe. Például minden genetikailag módosított növény vagy állat csak sötétséget tud kibocsájtani. Ez sötétséget visz be a testbe is, ha megeszitek.



Dolgozzatok velünk együtt kedves gyermekeink, hogy kitágítsátok a saját képességeteket, hogy segítsetek mindezeket eltüntetni a környezetetekből. Bár nekünk valóban van erőnk villámcsapásokkal sújtani, mi sohasem fogjuk azt megtenni. Emberiség, ez a ti bolygótok. Mi számotokra teremtettük és gondoztuk azt. Most nektek kell ugyanezt csinálni, minden gesztusotok megengedi nekünk, hogy a „viszonzásotokat kapjuk”. Azt gondoljuk, hogy ezután, veletek együtt maximálisan beavatkozhatunk a megengedett szabad akarat megállapodásokba. Például , ha ragaszkodtok a toxikus ételek fogyasztásához, azt mi nem vesszük el tőletek, bár az lassítja a mi együttes munkánkat a Felemelkedés felé számotokra és mindenki számára. Ha az együttműködés irányába tekintetek, akkor veletek együtt tudunk dolgozni a lehető legteljesebb mértékben.



Fogjátok meg a kezem kedves gyermekeim és engedjétek meg, hogy a szeretetemet leirányítsam a Fényoszlopotokon keresztül a ti fájó és kifáradt szívetekbe. Ebben az utolsó futamban, valóban a Győzelem futamjában, táplálni és helyreállítani foglak titeket, ennek a nehéz munkának az évezrede után. A Fényben együtt fogunk diadalt ülni, ti és én.

fotó: Larisa-K

Anya és Én átölellek benneteket, ahogyan a Mennyek Csapatában tesszük. Nyitva tartjuk a kapukat számotokra, hogy keresztülhaladjatok a Fény -Hidunkon az Egységbe, amelyet kerestek. 

Ne kutassátok tovább kedves gyermekeim. Itt vagyunk a szívetekben.



Én vagyok az Istenatyátok




Átvette: Dr. Kathryn E. May, New York, August 9, 2015



Forrás: http://myemail.constantcontact.com/The-New-Earth-Times---Edition--17---Sunday--August-9--2015.html?soid=1114135227078&aid=WQBSfcfXg0I 

Fordította: MA
(Köszönet a sok-sok önzetlen fordító munkádért!)





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése