2015. augusztus 14., péntek

Hajnali vízió, látomás 08.01.
Nyílik a harmadik szemünk.. különös jeleket, látomásokat érzékelünk sokan... persze nem mindenki... és ez így van jól. De van aki el meri mondani, van aki nem. /MillyHajnali vízió, látomás 


2015.08.01.

"Valami olyan "látás mód"és érzékelés alakul ki némelyikünknél, amiről érezzük tudjuk, hogy fontos, de nem biztos, hogy mindenki érti, ezért óvatosak sokan..."
2015. Augusztus 1-re virradóra kék hold éjszakája után.

2015. július 31 estéjét vízpart mellett, teliholdnál töltöttem.


Valahol egy városban, egy kávézó teraszán tartózkodom. Átlagos, szokásos emberi zsizegést látok.

A következő pillanatban egy leírhatatlan érzésre, energiára leszek figyelmes, amely magával ragad.

Felnézek az égre azonnal, kicsit beszürkülni látom az eget.

Körülöttem az emberek mintha ebből semmit nem vennének észre, illetve nem érzékelnek.


A látóhatáron megjelenik egy érdekes, függőleges antennákból összeálló szerkezet, gömb alakú végekkel, mely lebegve, hangtalanul bekúszik a térben a város felé.

Először telepatikusan "hallom", mit ad le egy hang, utána hangosan is hallani, mint egy rádió adást.

Amikor felfigyelek, azt hallom, hogy a hús fogyasztásról beszél a hang, hogy ez milyen helytelen.


Következő kép:

Felnézek az égre, felettem lebeg ez a szerkezet, néma csend borul a tájra teljesen.

Egy morajszerű hangot ad ki ez a szerkezet, és abban a pillanatban egy hatalmas, gömb alakú fényes pulzáró energiát lövell ki magából, ami egyenesen lefelé jön felém, felénk.

Következő pillanatban -kezem egy kerítést fogva- látom és érzem, hogy ez az energia csomag szétterül és a lábam elemelkedik a földtől, szinte lebegek.

Ebben a pillanatban az tudatosul az elmémben, hogy itt dönteni kell. Ez az energia mindenkire hatással van a térben.

Érdekesség, hogy az embereket nem látom, inkább érezni a rezgésüket és reakciójukat.

Majd ezen a ponton "megérkezem", azaz felriadok ebből az "álomból" és azonnal leírom amit tapasztaltam, amit engedtek látni.Tapasztalás:

Az élmény rendkívül intenzív és erős érzetek formájában bennem marad, azaz a fátylat nyitva hagyják.

Ilyenkor ezen üzenetek szinte "beégnek"a tudatba, azaz bármikor át tudja adni a lélek, az egyén ezt az üzenetet mondandójában.

Tudom, hogy akárki aki ezen sorokat olvassa és dolga van vele, az tudja miről szól ez.Ki -ki a maga jelenlegi tudatossági szintjének megfelelően kezelje s tegye arra a"polcra" ahova gondolja.

Én hiszem s vallom ezen "üzenetek" nem a véletlen művei.

Évek tapasztalata alapján kinőttem már abból,hogy a fel nem véletlenöl nem ébredt egokkal illetve spirituális egokkal vitatkozzam.

Tapasztalataimra alapozván tudom,hogy ezeket a "kapukat" nem véletlenül hagyják nyitva. A víziót (üzenetet) engedik látni, nem tesznek rá fedő "fátylat".


Azt is tudom,hogy a "fátylat" nem akármilyen lelkeknek hagyják nyitva.

Ez felelősség.

Miért??

Pontosan én sem tudom, csak érzem. Ez belénk van kódolva, bennünk van ott legbelül.

Nekünk csak az a dolgunk,hogy megosszuk ezeket az üzeneteket, a többi teszi a dolgát.

Ami biztos,hogy egyre több látomást kapnak páran és van olyan is, amit egyelőre nem lehet megosztani.

Ami biztos, és lehet, hogy tán közös, hogy egy szerintem nem oly távoli jövőbeni történés sorozat bontakozik ki az

emberiség számára, ami oly mértékű átalakulást hoz a történelmünkben, amit a jelenleg alvó nagy tömegek képtelenek felfogni.

Sok modernkori "Nostredamus" itt van köztünk, akik leadják az üzeneteket, csak most elszórva, rejtezve vannak a világ szeme elől, mellesleg nem véletlen!

Hiszem s tudom, hogy egy olyan szakaszba lépett az emberiség -a nemzettudatok majd az egyéni tudatok is-, amely az átfordításhoz elég, ehhez nem kellenek tömegek.

Az energiatérben, ami időtlen, ezen lelkek tömegrezgése felerősödik, mert növekszik a számuk azoknak, akik tudatosságukra ébrednek, és TISZTÁN egomentesen használják, megpróbálják belső hangjukat követni, ezáltal azt, amit "kapnak" megtenni és üzemeltetni.


Az üzenetek nagy többségében, ha a fókuszálást ide vagy oda, azaz az egot kizárva próbáljuk elemezni (ami nem mindig könnyű) akkor lehet semlegesen értelmezni a tartalmat is.

Ebből a nézőpontból lehet eljutni oda az egyénnek,hogy nincs jó és rossz,csak történések vannak, mint egyéni mind nemzeti, mind emberiségi tudatban.

Mivel minden rezgésből van, ezért ezen központi rezgések rezegnek át és manifesztálódnak a mostani hétköznapokba.

Ebben semmi hókusz-pókusz nincs, erről már könyveket írtak s írnak.

Ezzel arra kívánnék utalni,hogy ebből az aspektusból szemlélve az általam ismert üzenetek többsége azt a közeli átfordítási lehetőségét hordozza magában, amiről a próféciák is beszélnek.
Ezen "üzenetek"egy olyan esemény, események sorozatát vetítik előre, ami erőszakmentes és pozitívan "irányított".
Ezt csak az emberi, tudatosan irányított ego(rendszerek, politika stb.) tudja esetleg elterelgetni, de az irányát már nem tudja megváltoztatni.


Miért??

Mert megvan az a tömegenergia, ami már ezt a bekövetkező eseménysort támasztja. Ehhez nem kell tömeg, mert "maroknyi", de minőségi erő is képes ezt elvégezni, csak táplálni kell.

-Mivel??

-Hittel,igaz tiszta hittel!!

Nekünk nem a tömegeket kell felkelteni, hanem a meglévőt kell üzemeltetni és ez a rezgésemelkedés húzza, emelheti át a többséget, aki ébredni akar.Egyszóval nincs semmi veszve, sőt.

A folyamat elkezdődött és visszafordíthatatlan, ez biztos.


Lejegyezte. KS4 megjegyzés:

 1. Én is kérek abból amit fogyasztottál a látomásaid előtt :):)

  VálaszTörlés
 2. Tolerancia, odaadás, önzetlen szolgálat, türelem, áhítat, hála, Szeretet a Teremtő és az Egész Teremtés iránt...
  De nem én voltam... bár hasonlóan érzek és élek... vega vagyok 26 éve és érzem a mostani hatalmas energiákat, melyek választásra késztetik az embereket, ha tudnak róla, ha nem.... Fölfelé, vagy lefelé... esetleg várólistára kerülhetnek .. de a "kiképzés" ahhoz képest fog alakulni...

  VálaszTörlés
 3. Elhiszi az írást a szívem, az agyam, a lelkem is.

  Bár nekem ilyen tiszta kommunikációs kapcsolatom nem volt még, a fény/árnyék érzékelésem javult. A természet színeit már jobban látom. Van, hogy az egész szoba fénye megváltozik (sötétebb lesz néhány árnyalattal) néhány másodpercre. Van, hogy fél, vagy egy másodpercre elszáguldó fénygömböket látok (kisméretű ezüstös, vagy tenyérnyi nagyságú tejesen áttetsző sárgás gömb a fejemnél megállva, kékes-lilásat egyszer láttam még)

  Aurát nem látok, és más közlését sem hallottam még a fejemben.

  Ennek oka valószínűleg a bennem meglévő hadakozás, levezetésre váró düh, az elfojtott indulataim. Belátom ezek még megoldandó dolgok. Énekléssel/dúdolással, sétával gyógyítom magam, de meditációra képtelen vagyok. Agyam nem tud leállni, pedig néha kikapcsolnám. Fokozódó, de néha eltűnő fejfájásaim is vannak.

  Férfiként, lángoló indulataimmal én építő módon nem tudom segíteni a világot. Személyes értelemben tudom, de az bizonyos szemszögből bűn.

  Nektek nőknek kell felébrednetek, láncaitokat ledobnotok, és mosolyogva kitakarítani a társadalmat.

  Utánatok menek majd a többiek.

  Üdv:
  G.

  VálaszTörlés
 4. valami van, mert az ember húst eszik hússal, de mostanság sokkal kevesebbet, a többiről ne is beszéljünk :), akinek szeme van a látásra, füle a hallásra az veszi az adást, még ha csak később világosodik ki miben is volt része :)

  VálaszTörlés