2015. szeptember 10., csütörtök

Ez a végjáték - Milly 09.10.



Kedves Olvasók!
Napok óta érlelődött bennem a gondolat, hogy talán jó lenne megírni a saját meglátásaimat és véleményemet a most világban zajló eseményekről. Tegnap megkaptam a konkrét felkérést is egy hozzászólásban. Ezért az alábbiakban foglalom össze a véleményemet a világeseményekről, mostani tudásom és  intuícióim szerint. Kezdem az előzményeken, mivel így könnyebb lesz elmagyaráznom mit miért gondolok.




                           
Ez a Végjáték

2015.09.10.

Hosszú évtizedekkel ezelőtt indult egy erőteljes folyamat, de a legfontosabb, hogy 1985-89- ben hatalmas változások történtek világunkban. Társadalmi és egyéni szinten is. Sokan akkor fogtak bele valamilyen spirituális tevékenységbe.  Emlékezzünk csak vissza ezekre az időkre… mi történt akkor velünk? Megváltozott a felfogásunk …jógázni kezdtünk, vagy valami más hasonlóba vágtunk bele, vegetáriánusok lettünk, vagy reformétkezést próbáltunk, stb… bizony sokan. Azóta ez a változás szemlátomást erősödik. Egyre többen kapcsolódnak be…. Egymást segítő és világunk épségét védelmező szervezetek szaporodnak gombamódon... 2012. december 21. után felgyorsult a folyamat, bár nem mindenki veszi észre, ők csak az egyre erősödő zűrzavart látják átalakuló világunkban.

Átalakulunk bizony… mi is, világunk is. Ma már nyilvánvaló, hogy amiben, ahogyan eddig éltünk, az tovább tarthatatlan.  Recsegnek, ropognak az eresztékek.. úgy tűnik, már csak a Szentlélek tartja össze… valószínűleg arra vár, hogy felébredjen az emberiség a kómából. A mai események épp az ébresztést szolgálják.

Azt mondják, hogyha az emberiség 51 %-a erősen áhítaná az Új Szép Világot, akkor ez automatikusan bekövetkezne. Miért? Mert minden energia, ezért minden élet és esemény energiákon alapul. Gondolataink, vágyaink, cselekedeteink mind, mind energiát közvetítenek az Univerzum felé, és Ő erre megadja a hozzáillő választ.”Amilyen az adjonIsten, olyan a fogadjIsten.” A félelem, a harag, a hitetlenség és a közömbösség nem segíti a pozitív változásokat.

Pedig voltak jóslatok a világvégéről, nem is egy, de nem következett be. Miért? Évtizedekkel ezelőtt az égiek „felmérést készítettek”… és akadt annyi jószándékú, a szebb jövőt áhító ember, hogy az égiek úgy döntöttek, megadják az emberiségnek a lehetőséget, hogy kiemelkedjenek a sötét háttérhatalom által fogvatartott világból. Az azóta zajló események mind, mind ezt a célt szolgálták, bármennyire is hihetetlennek tűnik. A 3. vh. is azért nem következhetett be, mert át lett írva a Nagykönyv.  Bár lehetett érezni,  hogy a Demoklesz kardja itt lebegett felettünk, de hogy nem történt meg a pusztulás, azt a kiérdemelt égi védelemnek köszönhetjük.


A sötét erők még minden erejüket megfeszítve küzdenek, de most már minden cselekedetük a Fény malmára hajtja a vizet. Most épp ránk uszították az arabokat, szíreket, feketéket… az iszlám hatalom szabályosan lerohan bennünket.  Kik irányítják, pénzelik ezt? A Sötét Háttérhatalom, akik Amerikából és Izraelből irányítják a világot. Mindenki láthatja, hogy már kezelhetetlenek az események. 

Régóta mondom, hogyha sarokbaszorítják az embert, nincs más kiút, csak fölfelé… vagy lépcsőn, vagy repülve…(Lásd az álmaidban, vagy az akciófilmekben a szemléltetését.)

Ez a célja a Fény erejének… végre ráébreszteni a még alvókat is, hogy merre induljanak el!

Eddig sokak véleménye volt, hogy jó nekünk így, kicsit többet dolgozunk, vagy ügyeskedünk, a lényeg, hogy a mindennapi betevőnk meglegyen, nomeg a ház, kocsi a tévé, mobil, stb… Nem vették észre, hogy közben a lelkük odaveszett és a családjuk is.... Gyerekből elég egy is, esetleg kettő, mert túl nagy teher, nomeg nem akarnak leadni az életszínvonalunkból... Közben a környezetet is tönkretette a természetellenes ipar és mezőgazdaság.... Mások hogy élnek, vagy sem, az kit érdekel!- Az unokáinknak majd lesz valahogy, eddig is így volt...- felkiáltással élték világukat… különösen Európában.  Ennek most vége! Most mindenki veszélybe került. Nincs tovább... ezen a módon nincs tovább! Ősi kultúránk, szellemiségünk, mind odaveszhet….

Ezért ez már a végjáték. 
Az égiek üzenetei jóideje – több független csatornából is- erről szólnak. Aki bújt, aki nem …. jön... árad a Kozmikus Nap felől az egyre hatalmasabb energia, ami szeptember 28-án éri el egy nagyon magas csúcsát.   

Aki az isteni Fényre hangolódott, az eddig is csodákat élt meg, de ezután még nagyobbakat fog. Aki a Sötét gondolatok fogja, az eddig sem, de ezután mégkevésbé fog szép dolgokat megélni.

Tehát emelkedjünk, vagy zuhanjunk… lehet választani.  Ki, ki olyan világot kap, amilyet választ!

Ne feledd, amit látsz, amit kézzel megfogsz, az csak az Árnyékvilág! A Való Világ sokkal sokszínűbb, sokrétűbb. A Másvilág... nem az, amit mi eddig éltünk.. amit a tévében is látsz.. Szerencsére kiérdemeltük, hogy emberi testben juthassunk át egy szebb Túlvilágra... . ahol nincsenek ezek a 3 dimenziós kemény kötöttségek, butítás, sötét dolgok... nevezhetjük azt Paradicsomnak is .. Persze nem kényszer, csak ha mi is akarjuk. Ki, mit választ?
Irány egy magasabb szint! Az 5,6,7,8,9 Dimenzió!

Szeretetteljes Szép Új Fénnyel teli Világot kívánok mindenkinek!
Milly











5 megjegyzés:

  1. Kedves Magyarok!

    Elérkezett az az időszak a mi életünkben is, mikor sorsfordító pillanatoknak lehetünk részesei. Úgy érzem nagy a tét, mondhatni leegyszerűsítve, hogy a jó és a rossz szándék között dől el a „harc”.

    Mivel ez a mostani időszak LÉTFONTOSSÁGÚ megmérettetés ezért nagyon fontos lenne, hogy emelkedjünk felül mindazon amely megoszt bennünket, legyen az vallási hovatartozás, politikai nézet, befogadás vagy éppen bevándorló ellenesség.

    A magyarság szívébe méregként beszivárgott dühöt és ellenségeskedést fel kell váltania a hitnek és a közös nemzeti tudatnak.

    Szeretném, ha így együtt elindítanánk egy imaláncot és így egységként, akár vizualizálva is, ahogy kéz a kézben állunk mi MAGYAROK az Atya színe előtt és kérjük Őt, hogy erősítse meg összetartozásunkat a közös célunkért, mely Magyarország fennmaradása és szebb jövője. Kérjük, hogy nyissa fel minden magyar szemét és vezessen közelebb minket ahhoz a tervhez, amelyet Ő szánt szeretett népének. Majd zárásként mondjunk el egy Mi Atyánkot, amellyel megerősítjük, hogy mindenekfelett legyen meg az Ő akarata.
    heart hangulatjel

    Ha valaki szeretne csatlakozni a kezdeményezéshez, akkor magyar idő szerint az imádság este nyolckor kezdődik, illetve angliai magyaroknak pedig este hétkor. A helyszín ott ahol éppen vagy, legyél otthon, a metrón, vagy éppen a munkahelyeden…Ha megteheted szánj öt percet a közös célunkra az életedből.

    A kezdés időpontja 2015. 09. 11. péntek estétől minden egyes nap.

    Végül 2002-ben szentté avatott Pió atya üzenetével zárnám soraimat, amely szerint "Magyarország egy olyan kalitka, amelyből egyszer még egy gyönyörű madár fog kirepülni. Sok szenvedés vár még rájuk, de egész Európában páratlan dicsőségben lesz részük. Irigylem a magyarokat, mert általuk nagy boldogság árad majd az emberiségre.”
    Namaste Tímea

    VálaszTörlés
  2. Tegnap megírtamezt a blogbejegyzést, ma pedig az alábbi üzenet jött, amit gyorsan föl is tettem:
    http://amivilagunk11-12.blogspot.hu/2015/09/vegjatek-sananda-20150904.html
    Nagyon izgalmas!

    VálaszTörlés
  3. Kedves Milly! Nagyon tetszik nekem ez az imalánc, én is kapcsolódok hozzá,imádkozni fogok minden este 8-kor,elképzelem, hogy minden magyar kéz a kézben áll a Teremtő Atyánk-Anyánk előtt, ez olyan felemelő érzés, örülök, hogy megtaláltalak! Aranykori szeretettel: Magazil

    VálaszTörlés
  4. Sziasztok! Mi mindannyian voltunk már iskolások. Elkezdtük az első osztállyal a másodikkal és így szépen haladva osztályról osztályra kijártuk az elemit. Közben ahogy haladtunk egyre nehezebb feladatokat kellett megoldani. A nyolcadikhoz közeledve vállaltuk a konfrontációt társainkkal szüleinkkel tanárainkkal. Akkor érezhettük a tehetetlen dühöt ,hogy nem tudjuk megváltoztatni a rendszert a kétségbeesést, hogy nem fog sikerülni. Hányszor adtuk fel és kezdtük újra. De iskolába kellett járni ,tanulni kellett és azt ami a tantervben le volt írva.De azután kijártuk és mehettünk fejlettségi szintünknek megfelelően tovább. Viszont voltak akik még nem készültek fel ,mert dacból vagy lustaságból nem tanultak. Nekik ismételni kellett akár többször is.Őket akkor nem tudták befolyásolni, hogy tanuljanak de a végén ők is feljebb tudtak lépni maguktól. Ez ma sincs másként az iskolában. Az iskola erre való, mára már látjuk ,ott semmit sem kellett megváltoztatni ,egyszerűen csak végig kellett járni ,számot adni a tudásról és lépni tovább! Testvéreim ez itt a tökéletes, kerek egész ,Föld nevű iskola és nagyon hasonló a helyzet. Mi mindannyian osztálytársak vagyunk ebben az iskolában. De vigyázat ez valóban végjáték egy utolsó nagy vizsga! Viszont van a lelkünkben egy legális puska! :-)

    VálaszTörlés