2016. július 1., péntek

Tetszik vagy nem - Hírek, helyzetjelentés 2016.06.28.


Mindenki megérdemli, hogy tudja az igazat, nem számít, mennyire bonyolult, azután meglátjuk, mi valóságos,.....

Intel - Situation Report (SITREP)




Helyzetjelentés
"Tetszik vagy nem" 


– Hírek, helyzetjelentés – 

2016. 06. 28. kedd 

--------


Szép napot mindenkinek!
Sok minden történt, amíg aludtatok. Az alábbi új hírek között lehet olyan is, ami nagyon keményen hangzik, de mindenki megérdemli, hogy tudja az igazat, nem számít, mennyire bonyolult, azután meglátjuk, mi valóságos, így együtt lehetünk a tanúi annak, ami aktuálisan történik...mikor, milyen sok minden változás, és ez az, amit hiszünk, hogy a valós időben megtörténik:

·      Az egész árnyékvilág-kormány /banki polip lelepleződik most a szemetek láttára.
·      Európa és az USA a legrosszabb bűnösök és a bukásuk most félelmetes gyorsasággal kezdődik.  
·      A fő átmeneti terv az volt, hogy gyorsan és keményen elérjék a világot minden rossz hírrel, amik következetesen és állandó formában jönnek, azután egy értelmes, logikus és állandó megoldást adni, ami már megvan, mielőtt bárki tudná, mivel bombázzák őket.   
·      Minden rossz hírrel ellentétben, az UK (Nagy-Britannia) kormányának árnyék-karja elhatározta, hogy elhagyja az EU-t, mielőtt az összeomlik, azért van az, hogy az UK miniszterelnöke megengedte a referendum-szavazást vagy a Brexitet az első évében, miután megválasztották őt 5 évre.
·      Cameron tudta, hogy Németország elhagyhatja az EU-t a következő héten és így a Brexit referendumot egy héttel előbbre tervezte a krízis bekövetkezte előtt, mi Nagy-Britanniát olyanná teszi, mint egy vezetőt a függetlenedési átmenetben – és nem az árnyék világkormány vezetőjévé -- ami nagymértékben volt. Bizarr dolog...de mégis igaz.
·      Angel Merkel, a német kancellár nagyon hamarosan egy formális közzétételt fog tenni Németország EU-s kilépéséről és a saját távozásáról, Cameron mintája szerint.
·      Legyetek tudatában, hogy Merkel elnök két héttel ezelőtt megbeszélte a lemondását Xi Jinpinggel, a kínai partnerével, cserébe a német gazdaság (különösen a Német Bank) megsegítéséért.
·      A francia elnök Francois Holland szintén le fog mondani Merkel közleménye után… akárcsak az olasz elnök, Matteo Renzi.
·      Az EU meg fog szűnni, ahogy tudjuk, minden országnak azzal a szándékával, hogy elnyerjék a szuverénitásukat a hét végére.
·      Ennek a szokatlan politikai elpártolásnak az a közvetlen eredménye, hogy az  euró mester-pénznem tönkre fog menni, ami tömeges tönkremenetelt fog előidézni Európában és a nyugati piacokon, beleértve az USA-t is. Az országok vissza fognak térni a saját pénzükre, amik mind arany-fedezetűek lesznek.
·      Ez fogja okozni Obama és Biden kettős lemondásának bejelentését a nemzeti TV-ben inkább korábban, mint később.
·      Ez automatikusan új köztársasági elnökké fogja tenni a Ház Szóvivőjét, Paul Ryant
– ami technikailag egy ideiglenes helyzet,
  Joseph Dunford generális, ideiglenes elnök mellett, ahogy 2015 szeptemberében.
·      Az egész világnak szüksége lesz egy azonnali pénzügyi oldódásra a nagyon nagy és szisztematikus pénzügyi problémák miatt, azután igen... az „arany standard”-ot mágikusan újra bevezetik a nemzetek, hogy elkerüljék a globális pénzügyi összeomlást.
·      Ugyanebben az időben a mi É-Amerikai RV-nk megtörténik és minden régi pénzeszközötök (az idegen valutáitok) le lesznek cserélve és újraértékelve az USN-re, az új arany standard érték-rendszerre 2016. július 3-án, vasárnap, vagy azelőtt.
·      Július 4-én hétfőn néhány fajta hivatalos ismertetés lesz az alkotmány szerinti újjáépített Köztársaságról és feltehetőleg az új elnök Paul Ryan, a korábbi Fehér Házi Szóvivő és az elnöki jogutód felesketéséről.
·      Donald Trump ezután kénytelen lesz elhagyni a versenyt a republikánus hagyományos gárdája által az elnöklő republikánus US elnök javára. 
·      Hillary Clintont szintén félreállásra lesz kényszerítve, mint demokrata képviselőjelölt, amint a politikai karrierje utolsó szögét ütik a koporsójába, ami a most megjelent Benghazi riportban olvasható http://www.speaker.gov/press-release/speaker-ryan-benghazi-committees-report
·      Bernie Sanderst
és Elizabeth Warrent
fogják ezután megválasztani demokratikus elnökjelöltnek és ők futnak majd a republikánus elnökjelölt Paul Ryan elnök ellen.
·      Paul Ryan sokkal könnyebben fog haladni és megnyeri a meglehetősen betáblázott választást, és 4 évre republikánus elnökké fog válni, és lehet, hogy újabb 4 évre, mert a republikánusoknak nem lesz adósságuk és lesz arany-fedezetű valutájuk –és ők lesznek a politikai konzervatív arc az izgalmas új növekedésben, az adósságcsökkentésben és ők lesznek az ország ígéretei.
·      Tetszik vagy nem, hiszitek vagy nem, ez az, ami a valóságos időben történik. 
·      Így legyen.



------------

Isten velünk van.





Fordította: M Anna 

Köszönjük a sok fordítást Anna! Nagyon örülünk a jó híreknek!
Milly









1 megjegyzés: