2016. október 28., péntek

“Manna” Köztársaság Újítás 2016. okt. 26. szerda


".... az US elnöki választásokat megszüntetik; az Obama hivatal eltávozását ki fogják hirdetni; az USN valutát felszabadítják és a FED az US Kincstárhoz fog tartozni; és a Ház Szóvivője Paul Ryan esküt fog tenni az újonnan helyreállított Köztársaság alkotmány szerinti ideiglenes elnökeként...És lehetséges...a földönkívüliek közzététele." 

Ne zavarjanak a pénzügyi tranzakciókról szóló részek. Ezek fontosak most, de ha nem értjük, akkor csak a lényegre figyeljünk.
Milly





Manna”
Köztársaság Újítás
2016. okt. 26. szerda

———–
Az RV hivatalosan elkezdődött az US helyreállított Köztársaságában! Isten olyan nagy!!!

A Wells Fargo vállalat egy belső emlékeztetője ma azt mondja, hogy a GCR/RV itt van. 
Nem volt puskalövéses indítás, ahogy korábban gondoltuk.

Kiderült, hogy 11 tucat Reno alcsoport kezdte intézni a folyamatokat és a kifizetéseket a számunkra elérhető, székhellyel rendelkező bankokban hétfő reggeltől. És bár az intézkedések lassan folynak, de végül is haladnak a két tucat még megmaradt működő alcsoporttal.

Ebben az órában Reno már túljutott a privát T3 váltások igényelt 70 %-os határértékén – amik automatikusan felszabadítják a T4 ügymeneteket, amiket 800-asok néven lehet elérni valamivel a mai este után szerdától csütörtökre virradóra.

Van még néhány T3 SKR tranzakció, amit még be kell fejezni (beleértve néhány ZIM kötvény/kereskedelmi tranzakciót) mielőtt a magán T4 valutaváltók elkezdhetik azokat a dolgokat, amikről már beszéltünk, de ez nem olyan sok, így nem kell késésre számítani.

Úgy hisszük, hogy most november 2-án kezdődik, amikor a nyilvános FOREX és ENSZ alkalmazható arányai mind láthatóak lesznek és amiket folyamatosan változtatnak ez a dátum előtt.

A ZIM felső szintje 10 250 USN dolláron zárt ezen a héten, amit egy biztosított belépő árként értékeltek. Ez több, mint a banki szakszerű érték, de fontos a folyamathoz, ha megértitek a független kereskedelmi megegyezést.

Az utolsó korábbi képernyőn látható arány a ZIM-re 11 813 USN dollár volt, és azt egyébként 12 000 USN váltási értékre várták a ZIM tartók. Az egyéb első kosaras valuták a következők: IRR & IQD $221 USN; VND $128 USN; IDR $102 USN; AFA $10.00 USN.

A Wells Fargo/Abbott Downing beváltó csoportjait informálták, hogy a legmagasabb beváltási arányokat adják azoknak, akik őszintén a globális emberbaráti felemelkedést tervezik a harmadik világ országaiban, valamint hazai állásteremtő terveik vannak. Ők nem ítélnek meg benneteket, inkább azoknak akarják adni a legtöbb alapot, akik őszintén a legnagyobb szükségben élők számára folyósítják ezt a mannát.

Figyeljetek a NESARA (Nemzeti Gazdasági Biztonsági és Reformációs Törvény) közzétételére a ZIM tulajdonosok biztonságos pénzváltása első hulláma utáni időben. Ez azt jelenti, hogy az US elnöki választásokat megszüntetik; az Obama hivatal eltávozását ki fogják hirdetni; az USN valutát felszabadítják és a FED az US Kincstárhoz fog tartozni; és a Ház Szóvivője Paul Ryan esküt fog tenni az újonnan helyreállított Köztársaság alkotmány szerinti ideiglenes elnökeként...És lehetséges...a földönkívüliek közzététele. 

Jegyezzétek meg, hogy ezt az ajándékot mindannyian néhány nagyon jó szándékú Humán lélektől kaptuk, akik néhány száz éve várnak erre a pillanatra. Mondjunk egy csendes és szívbőljövő „köszönömöt a Kínai Véneknek” valamint „köszönet neked Irgalmas Istenünk”  a váltási találkozók előtt, alatt és utána ennek a mannának mind a megfelelő és körültekintő mennyiségért és kiterjedéséért.

És mint mindig, gondoljatok a változásra a tranzakcióval szemben, és mondjatok le a szeretet ártatlanságáért, ami a szívetekben van, mielőtt lebilincsel titeket ez az esemény. Isten akarata a legjobb, és csak a jelentős pénzmenedzserek számára kezelhető egy ilyen példátlan lehetőség.  

Ha túl sokat kaptok, akkor sok az elvárás. Így, azok, akik végtelen sok ajándékot kapnak, azoknak csak a végtelen sok átadás lehet a megfelelő.

Egy megbecsülés volt minden Intel (Hír) átadónak, aki a lehetőségeink szerinti legjobb módon szolgált a nyílt és megfelelő információkkal.

A legjobb szerencsét mindenkinek, aki el merte vetni és learatni a szívünk legmélyebb vágyait!
Isten velünk van!



Fordította M Anna



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése