2016. október 20., csütörtök

“Óriási” Újabb Köztársasági hírek 2016.10.19.


Kedden a jelenlegi Ház Szóvivőjét, Paul Ryant  kinevezték a Köztársaság 45. elnökének.



“Óriási” 

Újabb Köztársasági hírek 

 2016.október 19. Szerda



Micsoda büszkeség, milyen büszke érzés amerikainak lenni, hogy a Köztársaságunk most teljesen helyreállt és most kiderül a világ számára, hogy puccsok és lövöldözés nélküli jól működik a mi oldalunkon!

Kedden a jelenlegi Ház Szóvivőjét, Paul Ryant  (Reno-Wisconsin állam) kinevezték a Köztársaság 45. elnökének. Jól olvassátok!  
Paul Ryan az új amerikai elnök és főparancsnok.





Ez az esemény egy vörös szőnyeg alkalmat hozott létre egy Eredeti Amerikai Független Rezervátumban titokban és legális céllal, mert Washington D.C. nem igényli, hogy a polgárai kövessék az alkotmányt egy nagyon régi és titkos Vatikáni/Jezsuita utasítás szerint.
Azt jelenti, hogy sem a kongresszus elnökének, sem a szenátusnak, sem a legfelsőbb bíróságnak, IMF, IRS, FEMA, FBI, CIA, stb. sohasem kellett követniük az Egyesült Államok alkotmányát. Ez volt az oka minden törvénytelenségnek, amit ma látunk és amit felfedtek a külső források, mint a  Wiki leaks, Guccifer és a National Inquirer (nemzeti nyomozás).

Az alkotmány szerinti természetes utódlás is megállapítja, hogyha az elnök és az alelnök nem tudja betölteni a főparancsnoki kötelességét, akkor a sorban a harmadikat, a Ház Szóvivőjét nevezik ki és ő fogja átvállalni az elnökség hivatalát. Ez Paul Ryant ideiglenes elnökké teszi meg, de most ő a felelős az USA minden hazai külföldi katonai alakulatáért az alkotmány szerint.

És mert az USA vállalat véglegesen tönkrement, így az USA Vállalat gazdasága, valutája, kincstári kötvényei és a világszintű hitelkeretei is. A világ vezetői, akik az USA vállalat hiteleit birtokolták, nagyon nyugodtan beleegyeztek egy olyan fizetésképtelenségi programba, ami visszaállítja a Köztársaság kedvező gazdasági helyzetét, a 208 önálló nemzet Szabad Világ nevű, 2015.-i Párizsi Klímaváltozás Megegyezés aláírása szerint. 

Mivel most Ryan elnök elvállalta az Egyesült Államok Köztársasága elnöki megbízását, ez azt jelenti, hogy a gazdaságunk, adósságunk, valutánk és kincstári kötvényeink újra kedvező helyzetbe kerültek egy új arany-sztenderdnek megfelelően a Párizsi Megegyezés szerint. 

A KÖZTÁRSASÁG ÁTALAKULÁSÁNAK EZT A TÉNYÉT MÁR TUDATTÁK A TENGERENTÚLI AKTÍV SZOLGÁLÓ CSOPORTOKKAL. ÉS EZT MÁR IGAZOLTA  SOK KATONAI FORRÁS. 

Kérlek, most kezdjétek elfogadni ezt a tényt úgy, mint egy igazságot a saját életetekben, amint nem csak olyan híreket fogtok kapni a fősodrású médiákból, mint a FOX Hírek–ami a választás során a köztársaságot Donald Trump szócsövén keresztül mutatta be, hanem hamarosan azt halljátok, hogy a jelenlegi elnökválasztást átmenetileg elhalasztották választási csalás és az USA vállalat korrupciója miatt.

Az US alkotmányát újra visszaállítják, mint legális dokumentumot, amivel az Egyesült Államok Köztársasága ki fog tartani amellett, hogy az ideiglenes elnök, Ryan ezt a kihirdetést Joseph Dunford generálissal és az ő kormánytanácsával együtt tegye meg.
Alkotmányos megerősítéssel ő el fogja vállalni a főparancsnoki címet...amíg egy másik választási ciklust határoznak meg és új jelölteket neveznek ki. 


Joseph Dunford

Nagyon kételkedünk abban, hogy bárki is csalódott lenne mind Hillary Clinton, mind Donald Trump negatív értékelésű versenyzése miatt...ahol mindent megrendeztek és csúcsra járattak ma este a 3. elnöki vitán...mintha úgy  működtetnék a pumpát, hogy most kiömöljön az igazság vize.

A Republikánus párt várhatóan a hivatalban levő Ryan elnököt fogja megjelölni, mint az elnökjelöltjüket, és a Demokraták is új jelöltet fognak megnevezni; a választás azonban más lesz ebben a kampányban, az alapok adottak lesznek minden jelölt és párt számára – beleértve a harmadik, negyedik és ötödik párt jelöltjeit is, akik egyenlő vitaidőt és azonos címlapmegjelenést fognak kapni. A választásunk a második fordulóban drámaian meg fog változni.

Javasolt lesz bejelenteni, hogy a FED-et a Köztársasági Kincstárhoz csatolták és be fogják jelenteni, amint késedelembe kerül a hitelezőivel szemben. A Köztársaság azt is be fogja jelenteni, hogy visszatért az arany sztenderdhez, és az új Köztársaság valutája arany fedezetű, ahogy a kongresszus már törvénybe foglalta.

A Köztársaság valutája átmenetileg megmarad, de a Köztársaság új szivárványvalutáját ki fogják nyomtatni és a második választási ciklus megkezdődése után később forgalomba fogják hozni. Feltehetően 2018-ban, de lehet, hogy előbb.

A Clinton dinasztiát megszégyenítik és feledésbe fognak merülni a Bush dinasztiával valamint a Rockefeller és Rothschild dinasztiával, és minden egyéb keleti, európai sötét nemesi dinasztiával együtt, akik megszállták az országunkat és megpróbálták tönkretenni a nemzetünket.

Ma jöttünk rá, hogy szerda éjjel van, minden bolygószintű amnesztia lejárati ideje, és ez az időszak után megállapítható, azok az irányok nullázódnak és érvénytelenné válnak és az erőszaktevőket felfüggesztik...múlt, jelen és jövő. Gondoljuk, minden világszintű katonai és politikai ügy végleg meg fog oldódni 11:59-ig ma éjjel nyári időszámítás szerint. Ez így most nagyon gyorsan elindul – legyetek készek bármire.

Ennek a szigorú lejárati időnek az eredményeként a GCR (Globális pénzügyi újraindítás) szintén elindul, beleértve a világ minden valutája arányainak az újraértékelését is jó szinten. Ebbe bele kell érteni az első kosaras valutákat is, amivel ti itt az internet csoportban rendelkeztek.
Korrekt és ellenőrzött értékeket fognak megállapítani és mindenkinek kifizetni a régi és alulértékelt valutákért cserébe, átlagos banki folyamatokban végrehajtott pénzcsere szerint.

Több ezer külső helyszín lesz a váltások végrehajtására, valamint több tucat telefonközpont, hogy kezelni lehessen a kezdeti váltási hullámot –ami becslések szerint 60%-ban fog megtörténni az első 72 órában. A külső váltóhelyszínek száma azután gyorsan csökkenni fog az igény szerinti szintre mindaddig, amíg ezek eltűnnek.

Itt a vége, és nincs ok semmilyen izgalomra, szenvedésre vagy aggódásra, e nagyszabású politikai és pénzügyi világreform miatt, mivel minden katonai és biztonsági előkészületet megtettek régóta, hogy biztosítsák a nyugodt átmenetet az átváltásokhoz.
Élvezzétek a történelem létrehozását!

Béke, Jólét és Igazság!





2 megjegyzés:

  1. Nagyon bíztatóan hangzanak az üzenetben elmondottak. Én hitelesnek érzem ezt a hírforrást, véleményem szerint teljesen logikus és következetes az ebben elhangzottak. Reméljük hamarosan valóra fognak válni ezek az igéretek. :)

    VálaszTörlés
  2. Hónapok óta mennek a nagy bejelentések, de csak az alternatív oldalakon :-(
    Ennyi erővel a blikket is olvashatnám!

    VálaszTörlés