2018. szeptember 9., vasárnap

Bali Péter és a Turul - Hozzászólások 2018. augusztus


Nehéz volt elfogadni a történteket.. Bali Péteren sajnos látható volt a bizonytalanság. Egy nép vagy méginkább világ vezetésére alkalmassá kell válni, teljesen! Még Buddha és Jézus is kiképzést kapott, mielőtt beleálltak volna a feladatukba. Mesterektől tanultak és elvonultak hosszú időre, hogy testileg, lelkileg teljesen megerősödve, átalakulva, felkészültek legyenek a hatalmas feladatra. A bizonytalanság, képzetlenség veszélyes a maga számára és másokéra is. 
Segíteni kell Péternek, hogy azzá válhasson, amivé kell.
Milly




Előzmény

"2018. augusztus 24.-én a Turul energiát haza kellett hívni.
Mindaddig, amíg be nem érik, fel nem nevelkedik bölcsességében, tisztaságában, érettségében egy arra kijelölt MAG lélek, addig ugyan jelen van a Térben, de fizikai szintre, cselekvő fizikai szintre sajnos nem tudják rendelni....."

http://amivilagunk11-12.blogspot.com/2018/08/   


Bali Péter és a Turul
Hozzászólások

2018. augusztus


Péternek tanulnia kell: testét és lelkét felkészíteni az elkövetkezendőkre.

Úgy mondták nekem egy éve, amikor együtt mentünk Rómába: a csikóból táltos lóvá kell érnie, és nekünk kell felnevelnünk azzá. Nem értettem ezt akkor.

Önök tehetnek érte.

Minden készséget meg kell szereznie, amit eleink tudtak: Lovaglás, lovas íjászat, csillagbölcselet, a Sólyom tudása, tanításának és bölcsességének megszerzése...
Nincs jelenleg ilyen tiszta, gyermekien tiszta lelkületű ember, aki valamelyest felkészült erre.

Neki a tisztasága adott, ám készségei hiányoznak, és rendelt útja ez.

Ha valaki tenni szeretne valamit, ennek szándékmezejét erősítse, és ebben egyengesse útját. Javaslom, hogy ne zaklassuk ebben a benső munkában, csak abban az esetben, ha ehhez tudunk tényleges segítséggel (oktatás, tanítás, a leckék megszervezése - ilyesmi) tudunk hozzájárulni önön fejlődéséhez.

Lőrincz Éva

...........................

"Nem mondod komolyan, hogy az aki nem tud lovagolni, íjászkodni az nem lehet a magyarok vezetője, útmutatója. Ez már hiteltelenné teszi az egész érvelést! Miért lenne ez is feltétel a 21. században?"
Ágnes


...........................


"Nem tudom másként mondani.
A szakrális íjászat, a Solymászat, a magyarság lovakhoz való viszonya, ami a Turul Nemzetségnek sajátja volt - mind-mind olyan jelentőségű, egészen más síkról értelmezhető dolog, amit egyszerűen, XXI. századi 3. dimenziós földhözragadtsággal nem lehet megfelelően értelmezni.

Nem egy egyszerű lovaglásról beszélünk, mikor repülőgép is van... Nem ilyen szinten kell ezt a kapcsolatot a MAG, a Ló, a Sólyom és az Íj között értelmezni.

Föl kell nevelkedni, hogy ezt a rendkívül mély, szakrális kapcsolatot és értelmezést fel tudjuk mérni, érezni, érteni.

Ez az égi iránymutatás, Petivel beszéltem, neki is ezt mondta YoTengrit, a "JóIsten"...

Ő maga is beszélt a Teremtővel, és szembesítette Őt elkövetett, nagy súlyú hibáival, és ugyanezt az útmutatást kapta, anélkül, hogy beszéltünk volna róla.

Vissza kell vonulnia a közéletből egy időre, nevelkednie a feladatához. Addig Kardja a hüvelyében marad.
Ezt tudomásul kell venni.

És mindenkinek, aki kérdéseket tesz föl, felcsattan, és nem érti, hogy miért - önmagában kell a válaszokat meghallania. Fel kell a Turul energia visszatéréséig nevelnie mindenkinek magát oda, hogy megértse, amit mondunk...
És ezt a legnagyobb jószándékkal és tisztelettel mondom.

A válaszok mindenknek a szívében vannak, de abba a mélységbe, ahol ezt világosan megértheti bárki - önmagának kell eljutnia.
Nincs egyetemes megváltás..
Mindenkinek egyénileg kell megfejlődnie a dolgot.
Nekem is, Petinek is, Önnek is, Mindenkinek."

Lőrincz Éva












Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése