2018. szeptember 9., vasárnap

Kiteljesedik a kapcsolatod az Angyali Önmagaddal - Szeptemberi energiák 2018.09.03.


Az útonjárók valóban ezt tapasztalhatják:"Ebben a hónapban csúcspontjára ér mindaz, amiről az idei év tanításai szólnak....megtapasztaltad hogyan kell segítséget és útmutatást kérni az Isteni Énedtől, legyen szó bármilyen helyzetről. A mögötted lévő hónapok bebizonyították számodra, hogy az égiek segítsége nem csupán hiszékeny babona vagy a képzeleted szüleménye, hanem nagyon is valóságos."



Kiteljesedik a kapcsolatod az Angyali Önmagaddal

[SZEPTEMBERI ENERGIÁK] 
Szeptember 3.



Ebben a hónapban csúcspontjára ér mindaz, amiről az idei év tanításai szólnak. Letelt a várandósság kilenc hónapos időszaka és most tetőfokára ér az Isteni Éneddel való kapcsolatod. Mostanra az összes lehetséges energetikai állapotot megéltétek együtt és megtapasztaltad hogyan kell segítséget és útmutatást kérni az Isteni Énedtől, legyen szó bármilyen helyzetről. A mögötted lévő hónapok bebizonyították számodra, hogy az égiek segítsége nem csupán hiszékeny babona vagy a képzeleted szüleménye, hanem nagyon is valóságos.


Ami eddig történt az a tanulás és felkészülés időszaka volt és most itt az ideje, hogy teljes fokozatra kapcsoljon az Isteni Éneddel való kapcsolatod. Az elmúlt hónapok történései, ha úgy tetszik csak a próbaidőszak eseményei voltak. Le kellett tenned minden szükséges vizsgát, hogy teljes bebocsátást nyerj abba a dimenzióba, ahonnan az égi útmutatások érkeznek hozzád. Ez azt jelenti, hogy minden, amit eddig tapasztaltál ezzel kapcsolatban most felerősödik és stabilizálódik. Ez nem azt jelenti, hogy mostantól semmit nem kell tenned és minden magától történik majd, hanem azt jelenti, hogy egy új szintre lépsz.




Most szélesre tárul a spirituális csatornád

Minden, amire eddig érzékeny voltál, most határozottan felfokozódik. Intenzívebbek lesznek az érzéseid, az intuícióid, a meditációid és az álmaid is. Azon a csatornán keresztül fogsz a legtöbb információhoz jutni, ahol eddig is a legtöbb útmutatást kaptad. Úgy fogod érezni, hogy szinte belelátsz az emberekbe. Előre fogsz látni és érezni eseményeket. Nagyon fontos, hogy bármi is történjék, vedd nagyon komolyan és cselekedj a kapott instrukciónak megfelelően! Az útmutatásokat mindig olyan pillanatban kapod, amikor még bőségesen van időd bármin is változtatni.

Nagyon fontos, hogy az intuíciókat és a félelmeket szét tudd választani egymástól. Onnan ismerheted meg a különbséget, hogy az intuíciók mindig bátorítanak arra, hogy valamit megtegyél vagy valamit másképp csinálj, mint eddig. Az intuíciók impulzus-szerűen érkeznek és ösztönöznek, pozitív érzéseket és nyugalmat sugározva számodra. A félelmek és aggodalmak minden esetben elhúzódó negatív, szorító érzéseket okoznak benned. Az intuíciók a magasabb dimenziókból, a félelmek pedig az alacsonyabb dimenziókból érkeznek. Mindig az intuíciókra hallgass és a félelmeket engedd el, mert azok útját állják a magasabb dimenzióból érkező útmutatásoknak!

Készíts magadnak spirituális védelmet és tisztítsd meg magad a negatív energiától!

Mivel mostantól fokozottan nyitott leszel spirituálisan, ezért ezt a nyitottságot meg kell tanulnod bölcsen kezelni. Ha olyan helyre mész, ahol sok ember vesz körül, akiket nem tudsz elkerülni mindenképp készíts magad köré reggel egy energetikai védőburkot! Behunyt szemmel képzelj magad köré egy erős energetikai burkot, ami kizárólag olyan hatásokat enged a közeledbe, amik segítenek az utadon és minden más negatív energiát pedig kívül tart a védőburkon és levezeti az Anyaföldbe, hogy ott újra hasznos energiává változhasson!

Könnyen előfordulhat ugyanis, hogy a nyitottságodnak köszönhetően átveszed mások negatív érzelmeit és energiáit, amiket teljesen öntudatlanul sugároznak maguk körül. Ilyenkor azt veszed észre, hogy hirtelen ingerült, dühös, ideges vagy lehangolt leszel és nem érted, hogy miért történik ez veled. Ha ilyen helyzetbe kerülsz, akkor behunyt szemmel képzeld el, ahogy egy hófehér fénysugár az Univerzum távoli pontjából belép a fejtetődön és végigjárja az egész testedet a fejed búbjától a lábujjad hegyéig, megtisztítja és feltölti minden egyes sejtedet.


Schilling Péter - A spirituális útkeresők tanácsadója












Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése