2021. március 7., vasárnap

Mit lehet most tenni? 2021.03.05.

Jó összefoglalót találtam erre válaszul. Nekem is ez a véleményem.  /Milly


Lehet, hogy egy kép erről: őz/szarvas és természet


Mit lehet most tenni? 

2021.03.05.


 Kérdeztétek mit lehet tenni.

Azt szoktuk mondani sokan: Maradj középpontodban.

Hogyan tudsz? Hogy visszatérsz a Szívedhez.


A közvetlen, ismétlem KÖZVETLEN kapcsolatodhoz a Forrással, a szíveden keresztül, ahogy őseink is tették.

És felvállalod igaz valódat. Nem amit más mond, hanem, amit te érzel.

A jelen események erről szólnak, bele kell állj az igaz és őszinte érzéseidbe és ki kell állj magadért azok mentén. Ez a vizsgánk. Nekünk magyaroknak különösen. Nem hangzatos szavak kellenek, hanem igaz hit, közvetlen kapcsolat a Forrással és akkor és csakis akkor fog emelkedni ez a nemzet.

Ez az egy út van előre.

Így tudod az emelkedést segíteni.

A folyamatokat enyhíteni úgy tudod, hogy a pozitív kimenetelt vizualizálod:

- Ahogy élni szeretnél, mintha már úgy is élnél.
-Tartsd a fókuszt minél tovább ezen a pozitív megélésen.
-Érezd át minél erőteljesebben a beteljesült érzést és adj hálát érte.

Az érzés a mágnes, amivel bevonzod a valóságodat. Ha a félelemre, a hiányra helyezed a figyelmedet, mert a médiából az jön -nem véletlenül- akkor a negatív folyamatokat erősíted tovább.

Minél negatívabbak a folyamatok, annál nagyobb ellenállást kell leküzdenie Föld Anyának és egyénenként is az alacsony rezgésű fizikai testnek. az érkező magas és a testedben lévő alacsony rezgésű energiák súrlódása miatt . Annál jobban rázkódik és neked annál jobban fáj.

A fókuszunk összeadódik. Minél többen fókuszálunk a jó kimenetelre, annál nagyobb az esélye a megvalósulásnak és annál könnyebb az emelkedés. A magasabb dimenziók azt manifesztálják nagyon gyorsan , amit a jelenben megélsz, aminek erőt adsz.

Tehát a felelősség a tiéd, melyik oldalt erősíted. Választanod kell, és ez most nem egy sima választás, ilyen többet nem lesz, ez Most van. Egyszer a közel 26000 év alatt.

Ritka lehetőséget kaptál, hogy eldöntheted emelkedsz a bolygóval egy jobb világ felé és részt veszel annak építésében vagy megéled a káoszt, a pusztulást.

Váltásban vagyunk a 3D illúziójából a magasabb dimenziók valóságába, a Föld története során először fizikai testben.

Ennek komoly változási tünetei vannak, a tested jelzi ezeket. A bolygó is változik, és vele mi is alakulunk, minden, ami rajta van emelkedik, megtisztul most. Ezért vannak cunamik, rengések, ezért van hányingered, fülcsengésed, fejtető fájdalmad, hirtelen megszédüléseid, élénk álmaid, hajnali ébredéseid, érzelmi hullámzásaid, mert le kell tegyél most minden olyan érzelmi csomagot, jelen és előző életeidből, amit nem vihetsz már tovább. Szembe jön veled, hogy konstatáld, részed volt, majd engedd el. Ugyanez vonatkozik most kapcsolatokra, emberekre, helyzetekre.

Minden Egy és minden tisztul, hogy emelkedhessen. Csak az igaz, tiszta és szívközpontú mehet tovább.

Köszönjük Sámán kezelések




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése