2014. február 26., szerda

Mi történik éppen? Segítsünk! 02.25.


 Érezzük a feszültséget bizony! Segítsünk Földanyának, ezzel magunkon is segítünk!

 

Mi történik éppen a Földanyával és a rajta lévő élettel, mely szerves része a Földnek

2014.02.25. 22:33 Istengyermek

fold_1393363946.jpg_261x193
 
Ma február 25.-én van a harmadik napja, hogy Földanya vajúdik. A régi energetikai mezejét írja át, mely nem kis feladat. Kérlek segíts Neki, melyet két módon tehetsz meg.
 
 
1. Az első variáció a következő mantra 1o szer való elmondásával, mely maga Nimrúd király ajándéka, de Nostradamus diktálta le:
Szívhimnusz- a Világ világosságának éneke
 
Földanya áldott öle,
kiből új élet jöve.
Régi energia fel is szakad.
A világ a menny felé halad.
Fátyol borítja minden völgyet,
Magyar teremté meg az Új földet.
Fényes csillag vájújánál,
iszik békét a világ.
Porló arany hullásánál,
Alakul az Új világunk.
Kinőtt már az angyal szárnyunk,
Virágzik a szív virágunk.
Létem itt már áradozik,
Lelkem békét harangozik.
Párduc látá elszánt Népét,
Viseli még az Ő képét.
Jön és segít Istenanya,
ki a Magyar Isten vala.
Újra hívjuk Lényét belénk.
Legyen immár mindig Velénk.

A fényes csillag vájújánál, a csillag szó az esthajnal csillagot jelőli.
A mantra jelentése: Egy új világ van születőben, mely az ősi értékrenden alapszik. Épp most formálódik, alakul. A formálást a Magyarok végzik szívteremtéssel.
Nimród Király: " Áldott Népem, ha ti azt látnátok mit teremtettek a fátyolon túlra, áldott szemeiteket könny borítaná. Szépség és szeretet van már készen, de a régi világot még le kell bontani és átalakítani. Ez folyik éppen. Legyetek türelmesek önMagotokhoz és mások Magjaihoz. Ez a folyamat nagy feszültséggel, pattanásig való feszüléssel jár. 
 
A teremtés arra kér, hogy NE BESZÉLJ! Miért? Mert ezzel vagy a múltat vagy a jövőt erősíted. A most-ban légy, mert épp itt van rád nagy "szűkség". Mindannyiunkkal együtt most szülöd a jövőt. Kérlek ne a régi sérelmeket szüld jövőként, hanem a Világ Világosságának Éneket. Bár fizikai szemeitek ezt nem látják, de érzitek a nagy izgalmat mely az új világ teremtésével jár.
A szívteremtésben titeket senki és semmi nem tud megakadályozni. Ne higgyétek el hogy a HAARP antennák vagy bármilyen más lény vagy teremtmény Istenetek  akaratát felül tudná írni.
Legyetek erősek a hitben mert ímé elérkezett a Ti időtök."
Az én kiegészítésem:
Ha tudtok és amennyit csak tudtok meditáljatok, pihenjetek. Nem véletlenül kérte tőlem Istenem az elvonulást, ugyanis nagy szellemi munka folyik felsőbb énjeink által. Minden erőnket az új teremtésre kell most fordítanunk ezért lenne jobb, ha a fizikai testünkkel minél kevesebb erőt fogyasztanánk. Erre a felismerésre Fazekasné Veronika juttatott a délután folyamán.
Szelei Magdolna meditációs tisztító kazettáját kérlek vegyétek komolyan, mert ez által folyik a régi energiák "eltakarítása", hogy minél előbb rend lehessen.

A Gyémántkód című cd által itt kapsz útmutatást munkádhoz:
 
 
2. Segítési mód egy légzéssel összekapcsolt meditáció melyben elképzeled, hogy új teremtő energiákat lélegzel be kettőig számolva. A kilégzésnél is kettőig számolsz és azt képzeled el, hogy kilégzed a régi energiákat. Megkéred a teremtést, hogy a kilégzett elévült erőket alakítsa fénnyé és szeretetté és állítsa az emberiség  szolgálatába a legmagasabb isteni rend szerint.
 
A folyamat  harmadik napja ez és még előttünk van hét  nap.
Tegyük hát meg amit felvállaltunk. Segítsük imáinkkal, mediációnkkal a új világ megszületését.
 
Ilona

http://istengyermek.blog.hu/2014/02/25/mi_tortenik_eppen



1 megjegyzés: