2014. július 20., vasárnap

Hívás Istenanyai beavatásra 2014.07.27

 A Nemzet felemelésével kapcsolatban az Égi  Mesterek kiírták az EMBER TEST TUDATOKNAK   a  feladatokat, a beosztás megtörtént. A feladatot  vállalóknak Istenanya   beavatást kíván adni.

Hívás Istenanyai beavatásra 2014.07.27. (vasárnap)- ottalvásra jelentkezés sürgős!

2014.07.15. 21:33 Istengyermek

pilissz_nt_1405454352.jpg_403x537
Kép Barbytól: 2014.06.29. 
 
A Boldogasszony kápolna menyezetén elindul a megvilágosodás lehetőségét hordozó kékes-lilás-ezüst Erő, mely mind a mai napig érkezik. 2014.07.3o.-án ér véget a kódkiáradás, hogy egy újabb csoda érkezhessen Égi szárnyakon. A Kogna Immer kód egy még "summír időkből" származó Innana (Istenanyai minőségű) Erő, mely két napra beborítja  a Kárpát Hazát. A képeken tömör fehér-ezüst ködként fog megjelenni akár nappal is.
Áldottaim,
Akik a Július 27.-ei beavatásra jelentkeznek azzal hogy ott is alszanak 28.-ára virradólag a következő lehetőséget tudjuk felkínálni ott alvásra.
Az Orosdy kastélyban egy éjszaka 23oo Forint , ahol 11 helyet tudnak biztosítani a csapatnak mert a többi helyet mások foglalták le.
Egy magánszemély befogadja mindazokat kik sátrat és kelléket hoznak az alváshoz, azzal, hogy a házban lehet tisztálkodni. Itt az elhasznált víz költségét ígértük, hogy megtérítjük.
Az étkezésről most mindenki maga gondoskodik.
Többen kérdezték ezért még egyszer elmondom  vasárnap Július 27.-ei előadás és beavatás költsége 5.ooo Ft. Az alvás e fölött van.
Aki ott szeretne maradni jelezze a következő címre sátorozni kíván e vagy az Orosdy kastélyt választja. Kérem igyekezni a jelentkezéssel (1-2 nap), hogy még ténylegesen legyen is hely a kastélyba.
jezushaz@gmail.com
Amennyiben önállóan ismerősnél vagy más szálláson lesztek NE jelezzétek.


Itt teszem közzé még egyszer a hívást 2014.07.27.-re:

A Nemzet felemelésével kapcsolatban az Égi  Mesterek kiírták az EMBER TEST TUDATOKNAK   a  feladatokat, a beosztás megtörtént.

A feladatot  vállalóknak Istenanya   beavatást kíván adni.

Napirend ezen a napon:

  2014.07.27.-én 10 órától előadás, délután 16 órakor eskütétel az Istenanya Szent színe előtt a HAZÁÉRT.

Helyszín: Pilisszántó, kegykápolna Július 27. (vasárnap). Szép idő esetén a pilisszántói Boldogasszony kápolnánál találkozunk. Eső esetén a parkolóban, hogy onnan menjünk közösen az oktatóterembe.
 
Aki tud 28.-ára is maradhat.
Az eddigi gyakorlattól elérően Égi utasításra a 27.-ei részvétel 5.000 Ft mely az oktatást és beavatást tartalmazza Szelei Magdolna által.
2014.07.28.-án a dobogókői Mária kegyhelyen kötjük le az érkező Erőt 9-11 óráig, mellyel elindul a beavatottak szolgálata.
Nem kötelező, ezt a szívetekben érezni fogjátok, kinek van hívása.
A létszám miatt mindazok kik hívást éreznek jelentkezzenek.
Istenem akarata szerint elindítom hát a hívást a Nemzetért, a Hazáért és a Világért.
Itt tudtok jelentkezni:
jezushaz@gmail.com
Szelei Magdolna és Rakk Ilona

 http://istengyermek.blog.hu/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése