2014. július 20., vasárnap

Hogyan lehet gyógyítani az előző élet programozást

 
Mondták már neked, hogy lehet te is része voltál Atlantisz bukásának? Érezted már, hogy a sötétség szerepét játszottad egy elmúlt életben?

Hogyan lehet gyógyítani az előző élet programozást- Mondták már neked...

  • Írta: 
Hogyan lehet gyógyítani az előző élet programozást- Mondták már neked...
Mondták már neked, hogy lehet te is része voltál Atlantisz bukásának? Érezted már, hogy a sötétség szerepét játszottad egy elmúlt életben? Ha egyike vagy ezeknek az embereknek, akkor lehetnek olyan negatív előző életbeli tapasztalataid, melyeket meg kell gyógyítani.
Ha párosítjuk a mai agykontrol programozást a mélyen kódolt elmúlt élettapasztalatokkal, félelmet okozó csapdákat találunk, s mivel a minták ugyanazok, ismétlődő hibákat eredményeznek.
A Programozást a DNS-ben végzik
A kiegyenlítés végső szakaszában vagyunk, és ami legyőz minket, a leguralkodóbb az energiák közül, ez pedig a rejtett dnabűntudat, mert megakadályozza, hogy szeresd magad, s hogy meg tudj bocsájtani magadnak. A mai társadalomban a programozásnak az a célja, hogy úgy érzed, soha nem vagy elég jó, és hogy nem tudsz egyéni döntéseket hozni. A DNS-be az elmúlt életek kódjai is bele vannak programozva, és nagyon itt van az ideje, hogy ezeket eltávolítsuk. Ha tehetséges médium vagy, akkor képes vagy behatolni az energia meződbe, hogy bekapcsolj képeket és energiákat. A múlt életbéli kódolások megtisztításának kulcsa a felismerés, az elengedés és az átalakítás.
Agykontroll és a szabad akarat
Elsősorban azt kell megvizsgálni, hogy az előző életbeli döntések következményei, szabad akaratból elkövetett kapzsiságnak, uralkodás, hatalommal való visszaélés, vagy minek az eredménye?! Atlantisz idejében sokak tudatát irányították, hogy olyan dolgokat tegyen meg, melyek nem éppen az emberiséget szolgálták. Az agyprogramozás tulajdonképpen az emberi test Adam Kadmon verziójával kezdődött.
Akkoriban az ember teremtői, genetikailag módosított rabszolgákat használtak a bányákba a föld nemesfém kitermeléséhez. Nagyon sok dolog volt az emberek előző életeibe, amit nem szabad akaratukból tettek meg. Amikor a világegyetem törvényeit megtörik, hogyan vállaljon felelősséget valaki a tetteiért?
Vannak, akiket úgy programoztak, hogy azt higgye ő volt a felelős egy egész civilizáció bukásáért, holott valójában semmi köze nem volt hozzá. A programozást hangon és vizualizáción keresztül kapták, beleértve olyan dolgok képeit, ami miatt lelkük életről életre hordozta ezt az illúziót. Így biztosították, hogy az emberek folyamatosan egy zavaros bűntudatban éljenek, ami lehetővé tette az ellenőrzést, különösen ebben az életben.
A helyzetet tovább bonyolítja, hogy néhány empata egyszerűen magára vette a az emberiség kollektív bűntudatát, holott nem is tartózkodtak a bolygón akkor, mikor ezeket az atrocitásokat elkövették. Azok az emberek, akik valójában hozzájárultak a civilizációk bukásához, nem agyprogramozás hatására cselekedtek. Mivel mindannyian kapcsolatban vagyunk, az egész emberiség a tudatában hordozza a „bűn” bűnösségét.
ankh-cover
Az „Ankh” például (Egyiptomi kereszt) földönkívüli technológia volt, melyet az agykontrollal együtt használtak, mivel felerősíti a hangot és a geometriai kódokat a testbe. Olyan volt, mint egy mikrofon, felerősítette a hangot és az energiát. Az Ankh-ot fel lehet használni gyógyításra is, bár a múltban leginkább csak uralkodásra és ellenőrzése használták.

A televíziók ugyanígy agykontrol rezgéseket közvetítenek; rendkívül alacsony frekvenciájú hullámokat erősítenek fel a hangszórókon keresztül.
Hogyan kell átalakítani a félelemenergiákat
Sok ember cipeli előző életbeli döntéseinek, tetteinek bűntudatát, s gyakran lelkiismeret furdalása van anélkül, hogy tudná, mi az okozza ezeket az érzelmi problémákat. Nem szükséges mindenre emlékezni egy múltbéli életből ahhoz, hogy meggyógyuljunk. Testünkben nyomot hagynak a problémák, melyeket mélyen belül eltemetünk azzal, hogy reagálunk olyan dolgokra, melyek a félelem érzéseit tápláljákEzért minden alkalommal, mikor egy félelem-érzés felmerül, jó lehetőség arra, hogy megtisztítsuk azt. Nem számít mi okozta, hogyan került oda és milyen alkalomból. Lehet nem is a te félelmed, hisz sok ember jött ide csak azért, hogy segítsen meggyógyítani mások energiáit.
A Félelem érzései; harag, féltékenység, gyűlölet, szomorúság, és a bűntudat. Egyszerűen csak fogadd el ezeket az érzéseket, és engedd, hagy fussák a köreiket. Ha elnyomod, elzárod az útjukat, blokkokat fognak létrehozni a fizikai testben, és a figyelmeztetésnek egy másik módját fogják használni. A sírás a leggyakoribb módja, hogy átalakítsuk a felgyülemlett az érzelmeket. A nők könnyebben sírva fakadnak, mint a férfiak, mert a programozásnak az is célja, hogy egy férfi ne mutassa ki az érzelmeit. Így ők inkább belül kiabálnak, üvöltöznek haragjukban, vagy a másik végletbe esnek; befelé fordulva, magányosan imádkozni kezdenek.
Azonban, egy magasabb nézőpontból látunk egy másik utat is a düh levezetéséhez; Ha felrezegteted a tested egy magasabb frekvenciára, minden, ami nem igaz, le fog válni. Így egyetlen illúzió sem kerül a szívközpontba, s a bensődben mindig megnyugvásra és vigaszra lelsz. Mindenki hordozza a Teremtő fényének tisztaságát, és ha kiterjeszted ezt a fényt a testedben, annak hűvös lángja megtisztítja a gondolataidat és a negatív programokat.
Vezeklés, Jóvátétel
Nagyon fontos, hogy elengedd azt, aki feltételezhetően egy elmúlt életben voltál, mert korlátozott látásmódunkkal hajlamosak vagyunk az ítéleteinket integrálni, áthozni ebbe az életbe. Ha valaki a sötétség szerepét játszotta, az nem kevésbé fontos az emberiség számára, mint az, aki a fény oldalán állt. Egy magasabb szempontból mindannyian csak szerepet játszunk a nagy drámában. Mindenki ugyanabból az Egy Teremtő forrásból származik, és szerepétől függetlenül mindenki hozzá is tér vissza.

Most a jóvátételnek van itt az ideje (jóvá-tét-el). Ez azt is jelenti, hogy meghallottam a hívást, és készen vagyok továbblépni ebből a „sűrűségből” a tapasztalás következő szintjére! Ahogy egyre több lélekrészecskét hívunk magunkhoz, hogy megemeljük a rezgést, ezeket a részecskéket is alaposan meg kell tisztítani minden negatív programtól. Ezeket az elmúlt életek negatív programozásait valójában minden lehetséges monádon belül egyidejűleg megtapasztalod, téren és időn kívül a mostban………
Hatalmamban áll
Az érzelmi test egy tiszta ház, és egy olyan bonyolult tervnek a része, melyet a születéskor elfelejtünk. A test és az elme okos használatával nem válunk az érzelmeink áldozatává, ezért mondjuk azt, hogy; „Hatalmamban áll”! Adj hálát a testednek, amiért lehetővé teszi, hogy olyan járműként használd, amin keresztül megtisztíthatod a monádból érkező energiákat, és hajtja a tudatod, hogy egy magasabb rezgésszintet érhess el.
heart

Az elmúlt életek teljes igazsága megköveteli, hogy a dolgokat a szív szempontjából vizsgáljuk, nem a tudat perspektívájából. A nagyobb kép a szívben van, és ott megtudhatod ki vagy valójában, és miért történnek veled így a dolgok. Jó okod van rá, hogy megbocsáss magadnak, különben nem nyitja ki az ajtót a szíved. Mások megbocsájtása is segít abban, hogy meg tudj bocsájtani magadnak, hisz mindannyian egyek vagyunk. Szeresd magad Isteni lényként, s megnyílik szíved ajtaja, hogy még több fény ragyogjon át rajta. Ez az alapja a feltétel nélküli szeretetnek, amely át fogja alakítani a világot.
Mások miért nem látják az igazságot?
Gyakran hajlamosak vagyunk megítélni a környezetünket, hogy miért nem ébrednek már fel, miért nem látják, hogy mi történik a világban. Félünk, hogy nem jönnek velünk az új valóságba. Hiba, ha azt várjuk, hogy mindenki úgy gondolkodjon, ahogy mi, és érjen el egy bizonyos szintet. Ezzel korlátozzuk magunkat, és felesleges csalódásokat okoz.
A testet úgy tervezték, hogy keresztül küzdje magát az érzelmeken, akár tudatában vagyunk ennek, akár nem. Fogalmunk sincs, mások milyen érzelmeket cipelnek át egy másik életből, mivel kell megküzdeniük, és mit kell megtisztítaniuk. Ahogy arról sincs fogalmunk, hogy vannak emberek, akik egyszerűen csak azért vannak itt, hogy megtisztítsák mások energiáit.
Továbbá azt sem tudjuk elképzelni, hogy ők pontosan azt teszik, amit a magasabb énjeik terveztek, s ha a tervben nincs benne, akkor ők nem fognak most felébredni. Mindenki oda fog érni, ahová kell, és akkor ér oda, amikor szükséges, még akkor is, ha hébe-hóba elszalaszt, vagy átalszik néhány lehetőséget. Előbb utóbb fel fognak zárkózni, ha előbbre akarnak jutni az életben. De ne feledjük, a külvilág a figyelemelterelés legnagyobb eszköze.
Mutass jó példát
Itt az ideje, hogy ne a körülöttünk lévőkre fókuszáljunk, hanem törődjünk a magunk dolgával, fejezzük be saját művünket. A bolygó energiarezgése most támogatja a változást. Gyógyítsd magadat és „formáld magadat teljessé” ebben a fizikai testben. Ha mások látják rajtunk a változást, kíváncsiak lesznek, hogy hogy csináltuk. Meg fogjuk törni a varázslatot és meg tudjuk mutatni, hogy hogyan.
Annak ismerete, hogy tudod mi történt az emberiséggel, hatalmat és erőt ad. 

Mutass példát úgy, hogy átprogramozod magad ezzel az erővel. Nem tudod átadni az oxigénmaszkot más valakinek, ha te eszméletlen vagy. Ha az önmagad iránti szeretetet, egytől-tízig skálán tizenegyre értékeled, akkor határozottan példaként szolgálhatsz és segíthetsz az emberiségnek, hogy ugyanezt elérje.


forrás: cosmicstarseeds.com
http://www.vilagok.hu/index.php?option=com_k2&view=item&id=457%3Ahogyan-lehet-gyogyitani-az-elozo-elet-programozast-mondtak-mar-neked&Itemid=606 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése