2014. szeptember 5., péntek

Nagy idők köszöntöttek RÁNK -Szelei Magdolna Mária 2014.09.03.

 Nagy idők köszöntöttek RÁNK félre kell tennünk a sérelmeinket és át kell szakítani a GÁTAKAT valamint a CÉL-SZALLAGOKAT IS!



Nagy idők köszöntöttek RÁNK 
Szelei Magdolna Mária 2014.09.03.



Áldott Testvéreim TI a MAGBAN ÉLŐK!!!

Mint tudjátok éppen két éve tiltottak el a fb-om használatától. Ez azonban nem volt hiába való időszak. Rengeteg munkával telt az Anya-országban is és külhonban is. Nagyon sokan megkezdtük a TÁRS-TEREMTÉST a szolgálatban! Talán jó is , hogy sokan nem tudják ez mit jelent, mert nincs szükségem a különféle tudatok szintjén élők, véleményére. Azt mondhatom, hogy tömeges ébredéseknek lehetünk tanúi az egész Kárpát-medencében és az egész BOLYGÓN. Ez azt jelenti, hogy a megébredettek meg tudják már tartani HITÜK EREJÉVEL AZT A KRISZTUSI ERŐT, ami hivatott elindítani a NEMZETEK SZABADSÁGÁT!


Ebben a Mag-Magyari Lélek Minőségnek elöl kell járni!

Nagy idők köszöntöttek RÁNK félre kell tennünk a sérelmeinket és át kell szakítani a GÁTAKAT valamint a CÉL-SZALLAGOKAT IS!


Hatalmas szellemi és fizikai háborúk tomboltak köröttünk és fölöttünk.( figyeled az időjárás jeleit)

Hála a Mennyek Urának és a Nagyasszonynak eddig nálunk nem voltak számot tevő katasztrófák. A banki cirkusznak is hamarosan vége . Mi is oda kell tegyük a teremtő erőnket úgy, hogy kimondjuk egyszerre egyetemlegesen, mindegy hogy mennyi az annyi, mert nincs sem ennyi, sem annyi, így adunk is meg nem is , fizettünk is meg nem is , és a mesének vége nem fizetünk. Viszont a javainkat nem adjuk a rabló pandúrok kezére. Ez vonatkozik a NEMZETI és MAGÁN VAGYONOKRA IS!

Ne altassuk tovább magunkat! ISTENTŐL KAPOTT JOGAINKÉRT SÍKRA SZÁLLUNK ÉS MEG IS VÉDJÜK.


Hatalmas ERŐT VONTAK ÖSSZE ŐSEINK A KÁRPÁT - MEDENCÉBEN HOGY CÉLJAIKAT ÉS VÁLLALÁSAINKAT BETELJESÍTSÜK. Nos az előkészületek befejeződtek . Égi szinten minden segítséget megkapunk az Újra kezdéshez!!!


Jelentem NEKTEK TISZTELETTEL az Anya-országban 4 millió testvérünk van teljesen felkészítve energetikailag és fizikailag ( EGY PÁRTNAK SINCS ENNYI SZAVAZÓJA ) a Fény EREJÉNEK FOGADÁSÁRA ÉS HASZNÁLATÁRA. KÖSZÖNET ÉS HÁLA A MAGYAROK ISTENÉNEK IRÁNYÍTÁSÁÉRT ÉS VÉDELMÉÉRT!


Ez azt jelenti, hogy a csatornák ki vannak építve mindenkinek személyes tudatossága és ERŐ-TERE SZERINT. Csak az a dolgod, hogy hallgasd meg a belső hangod és tedd amit az ISTENI LÉNYED KÉR TŐLED. ÍGY FOGJUK AZ EGYSÉGET ÉS SZERETETET PILLANATOK ALATT MEGTEREMTENI. NINCS MÁS DOLGOD, MINT KÉSZENLÉTBE HELYEZNI MAGAD ÉS TUDNI FOGOD MIT KELL TENNED. Csak arra figyelj amit a TE LELKED SÚG NE MÁSTÓL VÁRD MIT CSELEKEDJ. Ez azért fontos mert az ISTENI irányítás így fut végig a rendszerünkön és amit vállaltunk azt cselekedjük meg.

Ne feledd ez a jóslat és így hajtjuk végre a várva várt CSODÁT!!!



Közös blogot vezetünk Rakk Ilona testvéremmel ott láthatjátok a korábbi és jelenben futó munkákat. Csatlakozzatok be. Istengyermek.blog.hu

A cselekvés ideje jött el VÁRAKOZZATOK ÉS FIGYELJETEK AZ ÉGI JELEKRE!

Áldott legyen minden lény aki vállalta a testet öltést és az ERŐ SZERETET ENERGIÁJÁT KÉPES HASZNÁLNI.


A FÉNY RAGYOGJA BE ORSZÁGUNKAT ÉS A LELKEKET EGÉSZSÉGBEN ÉS BŐSÉGBEN AZT KÍVÁNOM MINDANNYIUNKNAK!!!

Áldással, Magdi



Apró megjegyzés: a blogon hamarosan korrigálni fogjuk, hogy a dobogókői "tervezett épitkezés" egy TÉVES híren alapult, az önkormányzat már korábban megtiltotta az építkezést, és ez jelenleg is érvényben van.









1 megjegyzés:

  1. Csodálattal olvastam az összes korábbi YouTube videóját kb 2éve milyen nagyszerü hogy velünk veszik fel kapcsolatot elsönek- Fényváros a ferihegy felett ( Nem vagyok ún látó)- Amerikás hazánk fia kifizeti a magyarok államadósságát ! stb sorolhatnám semmi nem történt!!! Sajnálom már megse nézem a videómegosztón amúgy kedves Magdolna mit mond ott! Valószinüleg Ö által használt kifejezés : gumibugyis tudatú vagyok , biztos azért nem!!!

    VálaszTörlés