2014. szeptember 19., péntek

Nemzetgyűlés lesz, vagy nem lesz?


Ki a nemzet? Mi vagyunk? Ha igen, akkor  Mikor tudunk végre egységesek lenni? Talán még nincs itt az ideje a változásnak? Talán még nem vagyunk elég érettek rá?
Jó lenne végre hinni, bízni a változás lehetőségében. Jó lenne, ha végre lenne olyan erő, mely mögé csatlakozva egységessé válna a nemzet.
Az alábbi videóban rengeteg információt hallunk jelenlegi helyzetünkről, ami hasznos akkor is, ha tetszik a nemzetgyűlés ötlete, akkor is, ha nem.
Dombi Katalin Milly

 

 Nemzetgyűlés 

 http://kutasi.blogspot.hu/2014/09/19290-nemzetgyules-2014-szeptember-21.html

 

 

  A  SZEPTEMBER  21-i  Nemzet  gyűlésre  megírt  közlés megosztása

..azt, hogy mit lehet elérni szabad-téren egy Nemzeti-Nemzet gyűlésen nem tudom....a szándékot értem, sőt egyet is értek vele... a megoldást a kérdésekre, az ok-okozat meghatározását még nem látom .... mind addig, amíg az emberek tudatában nem villog, ( VILÁGÍT ) kellő fénnyel a piros lámpa, - az a gyanúm most sem kapunk rá választ a tömegektől és ez így van sajnos év tizedek óta.... viszont egyre nagyobb a szakadék a társadalom rétegei között, illetve szinte már csak két részre szakadt a nép, és a "NEMZET- TEST- TUDAT" van a MÉLY SZEGÉNYSÉG ÉS A MÉRHETETLEN GAZ-SÁG -GAZDAG-S-ÁG;( közte szinte semmi)
... szükség van azonban a józan paraszti ész járásunkra magyar lelkekként....

A bebetonozott hatalmi rendszerek nem engedik a józan ítélő képességűeket a húsos tál közelébe, mert még részt akarnának belőle kérni. Ha viszont oda kerül valaki "véletlenül" azonnal megfenyegetik, megölik, vagy megpróbálják beintegrálni.
Tehát most már kemény, jó kiállású, határozott, ellentmondást nem tűrő, tájékozott, és jól felkészült egyénekre van szüksége a magyaroknak is.
A részeredmények nem megoldások, miután a nép szó szerint földönfutó , illetve éhezik. Lehet politikailag elodázni megoldásokat , és késleltetni a nép érdekeit, de erre már nincs idő, mert az utolsó órában vagyunk.
A KORMÁNY TÖRVÉNY TERVEZETE szerint hiába mennek le például a kamatokkal, vagy csökkentetik a DEVIZA ÉS EGYÉB BANKI KÖLCSÖNÖK ÖSSZEGÉT, AZ EMBEREK NEM TUDJÁK KIFIZETNI ADÓSSÁGAIKAT, MERT NINCS MUNKÁJUK, ÍGY JÖVEDELMÜK SEM. EZEK ÉGBE KIÁLTÓ PROBLÉMÁK. A fiataloknak nincs jövő képük, nem tudnak az életben megkapaszkodni, azért éljük meg a második '56-os kivándorlást!
Azok az emberek akiknek van munkájuk éhbérért robotokként dolgoznak és ha kimerik nyitni a szájukat a méltatlan bánásmódok miatt, (sajnos már mindegy, hogy MULTI vagy "MAGYAR" illetve egyéb munkaadó) azonnal meg vannak fenyegetve, hogy el is mehet azonnal, mert legalább százan várják még így is a lehetőséget! Ott tartunk, hogy már a 28-30 éves fiatal is öreg a munka vállaláshoz időnként, pláne meg az 50-es korosztálytól.
A politikai elit pedig úgy tesz , mintha nem is ismerné , ezt sokaknak busás hasznot hozó , jól működő bebetonozott rendszert. Hamarosan rá fognak döbbenni, hogy már RÁJUK SINCS SZÜKSÉG, MERT EL LESZNEK TÁVOLÍTVA , ZSÍROS JÖVEDELMET HOZÓ ÁLLÁSAIKBÓL. AKKOR FOGJÁK VÉGRE IGAZÁN MEGTAPASZTALNI, MILYEN TÖRVÉNYEKET ALKOTTAK ÉS MILYEN BŰNÖKET KÖVETTEK EL EMBERTÁRSAIKKAL SZEMBEN! ( Ez sajnos általános érvényű, nem csak magyar honról van szó.) Az egész VILÁG FORRONG, A SZELLEM LÁZAD! TENNI KELL VALÓBAN MAGUNKÉRT ÉS A KOMOLY CÉLKITŰZÉSEKET HATÁROZOTT TETTEK KELL KÖVESSÉK.
Rengeteg értelmes, FIATAL EMBER ÉS LÁNY-ASSZONY VAN KÖZÖTTÜNK, ÖSSZE KELL FOGNI, ÉS AZ IDŐSEBBEK BÖLCSESSÉGÉVEL, TUDÁSÁVAL KELL A MEGOLDÁSOKAT KITALÁLNI, HA KELL, KIHARCOLNI!

Van ennek a NEMZETNEK SPIRITUÁLISAN IS JÓL KIKÉPZETT ÉS FELKÉSZÍTETT NAGYON-NAGY TÁBORA. A SZELLEM EREJÉVEL VANNAK FELRUHÁZVA ÉS A SAJÁT TERÜLETEIKEN VEZETŐNEK TERMETT KÉPESSÉGEIKKEL TUDJÁK SZOLGÁLNI A SZENT ÜGYET. ÍGY MEGOSZLANAK A FELADATOK ÉS BIZTOSÍTVA VAN-LESZ A TISZTA MUNKA MEGOSZTÁS. KI KELL TASZÍTANI AZOKAT AZ EGYÉNEKET AKIK NEM A SZENT ÜGYET KÉPVISELIK.

A csillagos ég is segítségünkre lesz a bátor és előre mutató kiállásunkban. Egy biztos , hogy JÉZUST az IGAZSÁG FORRADALMÁRÁT KELL A ZÁSZLÓNKRA TŰZNI, MERT ÍGY TUDJUK A JOGAINKAT KIVÍVNI , MÁR AZ ÚJ IDŐK KEZDETÉN.

NAGY-BOLDOGASSZONYUNKNAK PEDIG EZ MINDEN VÁGYA, HOGY NEMZETE FELVIRÁGOZZON!!!

Teszteljük meg tehát, hányan gondolják hasonlóan, hogy itt a változás ideje!!!

A RENDEZVÉNYEN VALÓ RÉSZVÉTELBEN MINDENKI SAJÁT MAGA DÖNT, SZABAD-AKARATA ÁLTAL A SZÍVE ÉS SZERETETE JOGÁN.

EGY BIZTOS, A RENDEZVÉNY CSAK BÉKÉS SZÁNDÉKKAL ÉRHETI EL CÉLJÁT, AMI NEM AZT JELENTI, HOGY NEM FEDJÜK FÖL AKARATUNKAT A VÁLTOZTATÁS KINYILVÁNÍTÁSA MELLETT!!!

Jegyezte és közre adta :Szelei Magdolna Mária
BUDAPEST 2014. szeptember 16.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése