2015. december 17., csütörtök

Elkezdődött ! - A Fény Galaktikus Szövetsége 12.16.


Ezután, akik a felemelkedésre koncentrálnak, azoknak kizárólag csak a spirituális emelkedésben való növekedésre és a Föld további gyógyítására kell figyelniük, amint ő egyre jobban átkerül a magasabb birodalmakba.


Elkezdődött!



Garrith Lamanov El Melchizedek

December 16 2015


6:30 de. Mtn

Fontos tudni, hogy minden valutával kapcsolatban megerősítették a globális úrjaindítást és hamarosan elrendelik, hogy a nyilvánosság tudja és tisztában legyen az oktatási programokkal, amelyeket felállítottak. Hamarosan kulcsfontosságú közzétételeket lesznek, ahol az alapokat újra képezik és szétosztják a világ minden nemzetének, hogy egyensúlyt hozzanak létre és megszüntessék a szegénységet minden társadalmi szempontból és minden rendszeren belül. Ezeket az alapokat használni fogják arra is, hogy lehetővé tegyék az emberek és a világ kormányai bármilyen tartozásának vagy hitelének a megszüntetését a bankok felé. Minden tartozást nulláznak és megszüntetnek.

Minden ellopott, földalatti bunkerekben tartott, az USA-ban titokban elrejtett arany visszajut a jogos tulajdonosához, amely az ősi ázsiai Királyi Sárkány család. Amint eljárunk az aláírásra váró alapokkal, amelyeket nyilvánosságra hoznak minden fontos bankintézményben a központi  bankon keresztül, ez nyilvános lesz az emberiség számára. Most, akiknek tudomása van ilyen összegekről, annak szüksége lesz diszkréten kezelni ezt, amiatt, hogy ezek az alapok a helyi bankokban vannak. Titeket meg fognak segíteni és kapni fogtok megfelelő mennyiségű kifizetést ezekből az alapokból, hogy könnyebb életetek legyen a pénz miatti aggódás és stressz nélkül. Ezután, akik a felemelkedésre koncentrálnak, azoknak kizárólag csak a spirituális emelkedésben való növekedésre és a Föld további gyógyítására kell figyelniük, amint ő egyre jobban átkerül a magasabb birodalmakba.


A cabal elvesztette minden hatalmát az emberiség felett, amelyben néhányan ott fognak maradni, néhányan amnesztiát kapnak. Ez a cabal minden gondolatával megkísérelte megállítani és lezárni ezeket az alapokat a nyilvánosságra hozatal elől, amelyeket most újra odaítélték a szabad emberiségnek az adósrabszolgaságon alapuló pénzügyi, gazdasági rendszerből. Ők chemtrail-t permeteztek a levegőbe, hogy megmérgezzék az emberiséget és lakatlanná tegyék a földet...elkezdve egy kémiai nukleáris háborút, és megpróbáltak sok esetben civil háborút kezdeni népek és emberek ellen. Minden ilyen kísérletük valójában elbukott. Mi, a Fény Galaktikus Föderációja Galaktikus Tanácsa Angyali Birodalmaiból mindig 50 lépéssel előbb voltunk. Megterveztük ezt a Mennyek Csapata több ezer éve alatt. Valóban felkészültünk szinte mindenre, amit ők terveztek a saját bukásukra.


Tudjátok, hogy a bolygószintű kapcsolat velünk, akik mi vagyunk, a Fény Galaktikus Föderációja Galaktikus Tanácsa Angyali Birodalma, jogot fog adni a jóléti és a gazdagsági szétosztások kihirdetése után a NESARA programon keresztül az egész Föld felszíni emberiség közösségének. Mi pozícióban állunk több mint 2050 000 000  csillaghajóval felkészülve az álcázásunk megszüntetésére a mostani pillanatban. A belső Föld lakói hozzálátnak ahhoz, hogy hozzászoktassák magukat a felszíni világhoz. Nagy összegek lesznek megosztva  az emberiséggel a Korok sikeres Eseményén, ahol sok kormány fel van készülve az azonnali lemondásra. Észre fogjátok venni, hogy sok magas beosztású tisztviselőt letartóztatnak; és közülük sokan lemondanak a hatalmi pozíciókról az üléseken, többek között bírók, és a Kongresszus tagjai. Minden háború hamarosan megszűnik a Közel-Keleten, Észak- és Dél-Afrikában, annak hatására, hogy minden fegyver, katonai háborús eszközök, tengeri felszerelések stb. működésképtelen lesz Mind ebben a Most-ban.
Forrás: http://www.earthascends.com/page/491985586




Ugyanezekről az eseményekről szóló üzenet más forrásból:
http://www.foldimennyorszag.hu/F7E0B078-3189-4161-B001-D7FDBFE13F88.html

"...A győzelem, mely itt van, részben tiszteletadás az eltávozottaknak, és tiszteletadás mindegyikőtöknek, akik erősek maradtak hitükben, ezen nagy változást és minket illetően...."
"...Továbbra is felfogjuk, hogy milyen hatalmas változásokat vártok. Ezen dolgokat véghez kell vinni, és egy igazán gigantikus oktatási projekt kell a siker eléréséhez.... "
"...Maradjatok pozitívak testvéreink! A generációk hosszú története egy örömmel és szabadsággal, jóléttel teli történetté alakul át!..."








Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése