2015. december 31., csütörtök

Manipulálnak? - Milly 12.31. Frissítve! 2016.01.21.


Új információk miatt frissítem a bejegyzést, mivel nagyon fontos téma! A címet meghagytam.
"Az ébredő lelkek igen furcsa tüneteket mutathatnak. A nagy erejű oldódások miatt" Balog Ilona


Eredetileg teljesen sötét manipulációnak tartottam az egész jelenséget, de úgy látszik, most leginkább a láncok lerázása okoz ilyen tüneteket.
Milly





Manipulálnak

2015.december 31. Frissítve 2016.01.21.

Egyre szembetűnőbb, ahogy viselkednek egyes emberek. Különösen a mostani napokban, hetekben.. Én csak egyféle példát mondok. 

Azok, akik nagy erővel, és képességgel rendelkező fényharcosok lehetnének... de elkapta őket az anyagiasság fogaskereke.... ezek a nagyszerű emberek hatalmas munkát végeznek, minden erejüket megfeszítve, hogy megvalósítsák, amiről azt hiszik, hogy a feladatuk: az anyagi jólét és karrier megteremtése. Küzdenek mind egy állat, majd bele pusztulnak, de erejük kifogyhatatlan, mert óriásiak. Mindent kibírnak... De.... most... kezdenek ébredezni, és ez nagyon kemény lehet egyes esetekben.  Az alvó óriások tudatukra ébrednek... mert eljött az ideje...az Új, a Szebb Világ kapujában vagyunk! Nem a kemény hajsza, pénzkeresés vért izzadva lesz az életük értelme, célja. DE először el kell engedniük a rengeteg fájdalmat, sérülést.


 Leginkább családi körben, vagy barátok között lehet megfigyelni, mi történik időnként az ilyen lelkekkel. Teljesen megváltoznak, mintha egy másik személy lenne bennük. Az arcuk szörnyű lesz. Szembeszállnak a legszeretettebb személlyel is. Üvöltenek magukon kívül. Mintha szét akarnák taposni a másikat... lehetetlen őket meggyőzni, hogy rosszul látják a dogokat, nem igaz, amit állítanak. Belekapaszkodnak egy-egy dologba... és csűrik-csavarják, kiforgatják, elferdítik, és egyre jobban belelovallják magukat. Csak úgy süt belőlük a gyűlölet, még akkor is, ha az a másik a legszeretettebb személy számukra. Ész nélkül vagdalkoznak. Ez rövidebb, hosszabb ideig eltarthat. Rajtunk is múlik, meddig.

Ilyenkor nem szabad veszekedni velük, visszaüvölteni, mert az olaj a tűzre! Jobb ha elmegyünk a közelükből. Egyetlen dolog segít. Az égi segítséghez fordulni és használni a képességeinket. Egyébként többnyire azokkal szállnak szembe, akik már nyitott fényhozók, mert érzik azt hogy az ő hatásukra is történik az ébredésük.


Amikor szembekerülünk a jelenséggel, őrizzük meg a nyugalmunkat, és csak szeretet árasszunk. Legyünk megértőek, mert az illető nagyon szenved. Ne vitatkozzunk, és magunkban imádkozzunk.

Később amikor nincs ott a személy, érdemes három gyertyát, vagy mécsest gyújtani, és ráhangolódni az égi csatornára. Kérjük a Fény (Isten) segítségét. Kérjünk tisztítást és védelmet is! Hangolódjunk az isteni Szeretetre, és árasszuk az érintett személy felé, Mondhatunk mantrát, imát, az szintén segít. (Lásd lentebb) 

Addig gyakoroljuk ezt, amíg meg nem könnyebbülünk. Utána lazítsunk, töltődjünk. Figyeljük, kapunk-e valamilyen ötletet a megoldásra, és tegyük azt, amire biztat a szeretetteljes belső lényünk, vagy gondolat, hang.. Csak nyugodtan, és szeretettel tegyük!! Érezzük a szeretet hatalmas erejét, és tudatosítsuk, hogy a másiknak segítségre van szüksége. 

Találtam egy oldalt, ahol épp erről van szó.

 Részlet:

"Az ébredő lelkek igen furcsa tüneteket mutathatnak. A nagy erejű oldódások miatt vannak olyanok, kik ágynak esnek és csak alszanak három-négy napig. Közben fizikai szinten az oldódások miatt halántéki, hasi panaszaik vannak. Ők talán a legszerencsésebbek.
Vannak olyan ébredők, kik éber tudattal kívánták megélni az "ébredés átváltozását". Nekik az összes a tudatalattiban lévő ez életbeli sérelme, fájdalma és félelme felerősödik és a megoldás felé tör."

Lásd: http://istengyermek.blog.hu/2016/01/19/mihaly_es_raphael_angyalok_segitik_egy_emberfeletti_csoda_megnyilvanulasat


Segítsünk nekik!  Óriási erők, az univerzum rengeteg látható és láthatatlan lénye van velünk! Az Ég terve az, hogy felszabaduljunk Most.

Kívánok mindenkinek mielőbbi tudatosodást, felébredést, rezgésszintemelkedést, és most már egy másfajta, igazi szép boldog új évet, Új Életet! Áldás legyen mindannyiunkkal!
Milly






Ima


Most segíts meg, Mária, ó irgalmas Szűzanya!

Keservét a búnak-bajnak eloszlatni van hatalmad.

Hol ember már nem segíthet, a Te erőd nem törik meg.

Hő imáit gyermekidnek, nem, Te soha nem veted meg.

Hol a szükség kínja nagy, mutasd meg, hogy anyánk vagy.

Most segíts meg, Mária, ó irgalmas Szűzanya!





Ho'oponopo mantra


Elsajátításához nem szükséges semmiféle előképzettség, meditációs múlt vagy lelkigyakorlatokban szerzett tapasztalat, ez a boldogságnak ajtót nyitó technika életkortól és társadalmi helyzettől függetlenül művelhető. 


Mindössze egy mantrasort kell ismételgetni, egyfajta fohászként az istenhez (nem vallási értelemben vett istenről van szó - helyettesítheted Jézussal, a Buddhával, az univerzummal, a benned élő istenséggel is):

Szeretlek!


Sajnálom! 


Kérlek, bocsáss meg!


Köszönöm! 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése