2017. szeptember 4., hétfő

Lépések, amit jó lenne megtenni- Mihály 2017.08.28.


Vannak lépések, amit minden embernek meg kell tennie, hogy ne váljon az Illuminátus ellenőrzésének és elnyomásának az áldozatává, és amik segítenek megtartani a magasabb frekvenciák nagyobb stabilitását.


Lépések, amit jó lenne megtenni

Mihály Arkangyal 

Victoria Cochrane közvetítésével, 

2017. aug. 28.

  
Sananda August 29, 2017

Rachael (nő) jól érezte magát, amíg váratlanul és érthetetlen módon tömeggyilkosságot akart elkövetni. Azon törte a fejét, hogyan töltse meg az autóját műtrágyával, gyújtóelemekkel és dízel olajjal. A harag, amit érzett, addig tartott, miután kb. 2 órával később „magához tért” és kijött belőle és csodálkozott, mit tett a Földön! Ha Stella nem lett volna már spirituálisan ébredt és nem gyakorolta volna minden reggel az észak felé történő polarizációját, ennek a történetnek a vége másképpen történhetett volna.

A világ körül van véve az emberi tudat hullámaival, amelyek negativitással és pozitivitással hullámoznak fel és le, mivel a világon, minden emberi gondolat kikerül ebbe a tudatba. Ez úgy veszi körbe a bolygót, mint egy láthatatlan lepel, és mivel az Univerzum Egy, minden emberi gondolat kapcsolódik a frekvenciákon keresztül. Az emberi gondolatoknak ezek a frekvenciái nagy mértékben függenek attól, hogy a harmadik, negyedik vagy ötödik dimenziós tudathoz tartoznak-e, és a pozitív és negatív dolgok szintje, ami áthalad a kollektív tudaton, az elapad vagy átfolyik annak megfelelően, mennyi szeretet vagy harag árad az emberek tömegéből a világ különböző részeiről.   eraoflight.com

Rachael története egy példa arra, milyen szerepet játszik a terrorizmus ma a világon. Az emberek váratlanul kerülnek a harag, a félelem és az extrémitások hullámaiba, amelyek a tudat árapályán keresztül jönnek elő, fel-le hullámozva a bolygón, teljesen megváltoztatva a rezgési és mentális állapotot egy pillanat alatt. A változás, hogy elszáll-e, vagy állandó marad, az a személy aktuális dimenziójától és a spirituális tudatosságától függ. Azok az emberek, akik mély vallásos hittel vagy különleges látásmóddal rendelkeznek, azok sokkal fogékonyabbak az agykontrollra és sokkal inkább maradnak a régi realitásoknál. Bárki, aki erősen elmerült a harmadik dimenziós valóságban és drámákban, amik körülveszik, sokkal könnyebben válik igen mérgessé és másokkal szemben irreális elvárásokat támaszt.

A Fénymunkások és más emberek is a Felemelkedés útján már jól tudják, hogy asztrális szinten egy nagy harc van a sötétek és a fény erői között. Akik a sötét utat választották, mind éterikus és emberi formában, mindent elkövetnek erejük szerint, hogy befolyásolják a tömegeket félelemmel és a „terrorista” akciók, amelyek jelenleg sújtják a világot, nem véletlenek. Az Illuminátus mérgező gondolati formákkal fertőzi az emberi tudatot, amelyek szándékuk és intenzitásuk alapján nagyon gonoszak, és ha valaki akaratlanul érintkezik velük, azonnal befolyása alá kerül. 

Ironikus, hogy annak ellenére, hogy fizikai szinten a társadalom látszólag felbomlott, a sötét erők vesztésre állnak, mert a tömegek felébredése nagy mértékben és felgyorsult formában folyik. Ezért van az, hogy a szabotázs kísérleteik egyre gyakoribbak és ádázabbak. Ne zavarjanak meg benneteket a világ vezetőinek az üzenetei – ők szívből csak a saját érdekeiket akarják.

A fő dolog most sok ember esetében, akik az energia dimenziói között élnek, hogy elmozduljanak a nagyon alacsony sötét frekvenciákról egy magasabb, sokkal szeretőbb frekvencia felé. Ez megtörténhet éppen a családunkkal, ügyfeleinkkel, idegenekkel vagy a médiával való mindennapi kapcsolatainkban. A magasabb frekvenciák megtartása az alacsonyak dagályával szemben és a valóság átváltoztatása egy valódi munkafolyamat sokak számára, és egy csata, amely sokaknak nem sikerül.

Vannak lépések, amit minden embernek meg kell tennie, hogy ne váljon az Illuminátus ellenőrzésének és elnyomásának az áldozatává, és amik segítenek megtartani a magasabb frekvenciák nagyobb stabilitását.

1.   A legfontosabb érzelmileg és mentálisan távol tartani magatokat a félelemtől és csak szeretetet bocsájtani ki a világ felé. A szeretet egy rezgés, ami azon kívül, hogy eléri azokat, akik veszélyeztetni akarják a világot a saját céljaik érdekében, egy természetes védelmezője azoknak, akik azt szívből küldik a legnagyobb jó érdekében.

2.   Földeljétek le és kapcsoljátok az energiátokat a fényhez és a Teremtő vagy a Forrás végtelen szeretetéhez minden reggel és tartsátok meg a szándékotokat, hogy a gonosz felé áthatolhatatlanok vagytok!     

3.   Alkalmazzátok a Transzmutáció Viola Lángját, hogy semlegesítsétek a saját negatív érzéseiteket, és küldjétek el azt (Viola Lángot) a kollektív tudatba is! oferalight.com

4.   Polarizáljátok a négy testeteket (fizikai, mentális, érzelmi és spirituális) északra minden reggel akár azzal, hogy a ház legészakibb pontjára álltok és hozzákapcsoljátok az energiátokat, vagy megtartjátok azt a szándékotokat, hogy minden testetek északra polarizált és érzitek, hogy ez megtörténik. 

5.   Lépjetek ki az elmétekből! Ne engedjétek meg az elméteknek, hogy felülkerekedjen a gondolataitok fölé! Ha rosszul érzitek magatokat, vagy ha aggasztó problémátok van, emeljétek fel a tudatotokat a szent szívetekhez és érezzetek vagy tudjatok ahelyett, hogy a válaszra gondolnátok. 

6.   Hangoljatok fel a lakásotokban valamit, mint pl. kristályt, ékszert, üveget, dísztárgyat a legmagasabb és legjobb tudatemelő frekvenciához és használjátok, mint egy tudatemelő harmóniát. A szemetekben a színek változását fogjátok látni és érezni fogtok egy eltolódást az energia frekvenciájában is. 

7.   Az az IGAZSÁG, hogy minden időben védettek vagytok.

8.   Lélegezzétek be a teremtés ádámi részecskéit a napfényen keresztül a meditációban történő szándék szerint!   

9.   Ne nézzétek a híreket és ne olvassatok újságokat! Az egy illúzió, és arra tervezték, hogy fertőző és szenzációhajhász legyen. 

10. Dolgozzatok azon, hogy szeressétek magatokat és higgyetek magatokban! Nézzetek szembe a félelemmel és szüntessétek meg! Gyógyítsátok meg a sérülések nyomait és emeljétek fel a trauma utáni állapotot! Egyetek jó ételeket és ügyeljetek, hogy ne száradjatok ki! Aludjatok eleget! Egy egészséges elme és test sokkal jobban ellenáll a tudatalatti támadásoknak.

11.  Legyetek tudatában a különböző dimenzióknak, amelyekben éltek és dolgoztok! Teremtsetek időt arra, hogy visszahozzátok az energiátokat a testetekbe minden este és visszahozzátok az összes testeteket abba a legmagasabb és legjobb dimenzióba, ami nektek megfelelő!

12. Legyetek tudatában annak, hogy minden érintés teremt, és kimegy az emberiség kollektív tudatába! Minél pozitívabbak a gondolataitok, annál pozitívabbak az élményeitek és azok hatása a világra, ahol lesztek.

A sötét erők el akarják hitetni veletek, hogy védtelenek és sérülékenyek vagytok a támadásokkal szemben; tömegfélelmet, veszélyérzetet és gyűlöletet keltenek, hogy irányíthassák a világot. Minél több ember frekvenciája emelkedik a tudat egy magasabb szintjére, annál kevesebb befolyásuk lesz az emberi kollektív tudatra. 

Ébredjetek fel kedveseim, és meditáljatok, lélegezzétek be a szeretetet és küldjétek el magatoknak, az emberiségnek és a bolygónak! Öleljétek át magatokat a Minden Ami Van Teremtője végtelen szeretetével és azzal a tudással, hogy az Ő szeretete megvéd titeket a veszélytől és kihozza a világot a dualitásból vissza az ötödik dimenzióba. Higgyétek el, mert így van!

A Szeretet miden, ami van.
Mihály Arkangyal vagyok.



Fordította: M Anna



1 megjegyzés: