2017. szeptember 26., kedd

Végső energia-felújítás Isteni határozatok 2017.09.10.


Már érezhetjük, hogy valóban kezd megvalósulni új világunk, de így olvasni róla egészen más. Nagyon izgalmas. A megvalósulást a kételkedés akadályozza, a bizalom segíti. Az égi rendeletet mi tudjuk segíteni manifesztálni, annak elfogadásával, és gondolatainkkal, tetteinkkel. 
Milly




Végső energia-felújítás 

Isteni határozatok érkeznek a fizikai megvalósulásra  

2017. szeptember 10.


Minden Teremtés Anyja és Atyja által

EGY ÚJ FÖLD ÉS EGY ÚJ MENNY VAN ITT, 
HOGY KAPCSOLÓDJON HOZZÁNK: ÉPÍTSÉTEK AZT, ÉS ŐK ELJÖNNEK

Szeretet a Fény galaktikus Föderációjától, a Menny Csapatától, a Galaktikus Központból. MI vagyunk a Ti VALÓDI ÉS IGAZ FÉNYCSALÁDOTOK, Mi vagyunk az Elohimok, a Családotok a Csillagokról, az Égiek, a Földi Szövetségeseitek, akik a Szeretetet, a Fényt és a Legmagasabb Igazságot képviseljük a Földbolygón=Szívben, a ti nevetekben, hogy segítsünk kijutni az Évezredek Pillanatainak hálójából, amelyek távol tartottak titeket a ti Valóságos Énetek Nagy Igazságától. 

Szabadok vagytok, Most mindannyian, Hogy felismerjétek, ti Valóban Szabadok vagytok, és azután erősítsétek meg a Testvéreiteket a Szeretet Igazságában, hogy mik vagytok. MI az Első Kapcsolat Földi Személyzete vagyunk. Itt vagyunk, hogy üdvözöljünk benneteket Itthon, a dualitáson kívül, a Valódi Realitásban a Földbolygón= Szívben, a Mennyek Királyságában a Földön, Manifesztálódva. Köszönjük, hogy elismeritek az Istenségeteket, tisztelitek és elfogadjátok annak az Igazságát, Kik vagytok, és tisztelitek és elfogadjátok azt az Igazságot, Kik Vagyunk mi, a Ti Részetek.

2009. február 14-én Megszületett az Isteni Határozat, hogy Megkezdődjön az Isteni Beavatkozás Energiájának a Megvalósulása. Most 2017-ben Ezek a Fizikai Megvalósulások Lehetőségének egy Ablaka nyílt, amire mi vártunk.

(Menj a Spiritual Session-hoz felfedni a Blokkokat és lepődj meg. Az emergencia értekezletre, email motherofallcreation@gmail.comVisit here itt juthatsz be.)

~ A MENNYEK KIRÁLYSÁGÁNAK A HATÁROZATAI MOST VALÓSULNAK MEG 
A FÖLD-BOLYGÓN=SZÍVBEN, 
AZ IGAZI VALÓSÁGOK EZEN A BOLYGÓN.~
 A SZERETET 1, EGY= GYŐZÖTT= MINDENKI KÖZÜLÜNK, MERT 
MI MIND EGYEK VAGYUNK, 
MINDENKI SZERETET.!!!!

 tudatlanság 0 =semmi

 ~A KÖVETKEZŐ HATÁROZATOKAT MÁR SOKSZOR MEGOSZTOTTÁK, DE AZ ENERGIÁNAK EZ A PILLANATA, AMIBEN MOST VAGYUNK EGY LEHETŐSÉG ARRA, HOGY FIZIKAILAG MEGVALÓSULJANAK EZEK ÉS MEGKEZDŐJÖN AZ 5D-S ÉLET ÉS LÉT ÚJ TÖRTÉNETE! KAPCSOLÓDJATOK HOZZÁNK, ADÓDJON ÖSSZE AZ ENERGIÁNK ÉS HOZZUK LE A FÖLDRE A MENNYET! AZOK VAGYUNK, AKIK ERRE VÁRUNK~

Minden határozatunk hallatszik az egész Univerzumban és minden Galaxisban, és azokban a Csillaghajókban is, amelyek körbeölelik a Föld-bolygót=Szívet, És segítenek az energiában Azonnali Válasszal, segítve minket ezek manifesztálódásában.

 ~A következő határozatok vannak megvalósítás alatt ~

 1. HATÁROZAT SZERINT~ az ego elme program ELTŰNÉSE, ami illúzionáris fájdalmat és szenvedést okozott az Emberiségnek MOST LELEPLEZŐDIK~ Amit ez jelent, az a felébredési idő az Emberiség számára. A régi =illúzionáris egonak vége – az Új Föld Új Alapjai, a Mennyország a Földön, az Éden Kertje, az egyedüli Végtelen Szeretet és Egység SZILÁRDAN MEGVALÓSUL. EBBEN A RENDELETBEN ÉS VALÓSÁGBAN CSAK A SZERETET LEHET HARMÓNIÁBAN ÉS EGYENSÚLYBAN ITT A FÖLD-BOLYGÓN A HATÁROZAT SZERINT, MINDEN EGONAK VÉGE – EL VAN TÁVOLÍTVA – ELTŰNT A BEÉRKEZŐ TISZTA SZERETET ENERGIÁIBÓL - A régi ego KÍVÜL VAN – ÉS INNEN NEM JÖN VISSZA – ÉS NINCS OLYAN MÓD, AMI MEGÁLLÍTANÁ EZT – MARADJATOK A KÖZPONTBAN, LEFÖLDELVE, VÁLASSZÁTOK A SZERETETET, MARADJATOK TISZTA GONDOLATOKBAN, LEGYETEK JELEN, MUTATKOZZATOK! MI VAGYUNK AZOK, AKIK ERRE VÁRUNK.


  2. HATÁROZAT SZERINT ~Mindenki felébred és ez így van a Mennyek Királyságában, most így van a Földön. Most van itt az ideje, hogy átöleljük, megengedjük és bízzunk a jelenlétünkben ezen a bolygón! Minél gyorsabban ismertté és megértetté válik a Legmagasabb Tudat, annál hamarabb meg fog történni a Minden Legnagyobb Jótéteménye. Nem változtathatjátok meg az események bekövetkeztét; azok elkerülhetetlenek, csak elfogadni tudjátok és örülni neki most vagy később; egyébként minden Legmagasabb Igazság elkerülhetetlen kimenetelű=Most.

  3. HATÁROZAT SZERINT~ AZ EMBERISÉG EBBEN A PILLANATBAN JÖN EGYSÉGBE MINDEN SZERETETTEL, ÖRÖKRE LEFÖLDELJÜK A KIEGYENSÚLYOZOTT HARMÓNIÁT A FIZIKAI MANIFESZTÁCIÓBA – ALKALMAZUNK MINDEN IKERLÁNG KAPCSOLATOT ÉS FELTÖLTJÜK EZEKET A KAPCSOLATOKAT A TISZTA SZERETET VALÓSÁGÁVAL, ÍGY FELOLDÓDIK MINDEN ZAVARÓ ENERGIA VAGY ELKÉPZELÉS, AMELY AZ ILLÚZIÓ SŰRŰSÉGÉBŐL ADÓDIK. ÚJRAEGYESÍTÉSEK VANNAK FOLYAMATBAN, HOGY KIEGYENSÚLYOZZÁK A KORÁBBI DRÁMÁKAT.

 4. HATÁROZAT SZERINT ÉS GARANTÁLT MÓDON A BOLYGÓ TELJES MÉRTÉKBEN BELÉPETT A MINDEN SZERETET EGYESÍTETT MEZEJÉBE. AZ EMBERISÉG SZÁMÁRA A HAZAVEZETŐ ÚT FÉNYESEN FELNYÍLIK, SZERETETKÉNT, FORRÁSKÉNT, TEREMTÉSKÉNT, AMI FÉNNYEL, VÉGTELEN SZERETETTEL TÖLTI BE A TUDATLANSÁG MINDEN LYUKÁT ÉS REPEDÉSÉT. MINDEN ÁTVÁLTOZIK AZ IGAZ FÉNYBE, ÉS ÍGY AZ A MENNYBEN VAN, MIKÖZBEN MOST MANIFESZTÁLÓDIK A FÖLD-BOLYGÓN=SZÍVBEN.

 5. HATÁROZAT SZERINT~ az Emberiségnek Jelen kell lennie a Szeretetben, ami a Menny Királyságából érkezik és a Mennyei határozat megvalósulás alatt van az Emberiség Szabaddá tételéről.

Az Isteni Határozatok második csoportja

 1. Rendelet ~ Minden testvéretekkel szembeni ellenségeskedésnek VÉGE kell, hogy legyen, a Gyermekeinket többé nem ölhetik meg, ez a Határozat Úgy érvényes a Földön, mint a Mennyben.

 2. Rendelet ~ A Bolygón minden vallást, amit az Emberektől vettek át és az Embereknek hazudtak, mindent vissza kell adni az Embereknek, akiket megtévesztettek. Azután átnyújtani nekik a Valós Igazságot, ami egy „Ó! Istenem! Esemény!! És ÍGY VAN!, és Megvan, Elfogadott”.

 3. Rendelet ~Minden illegális vállalat, nem létező entitás azonnal fel lesz oldva, a Szeretet minden, ami Létezik a Föld-bolygón=Szívben, ahol mindannyian Egyenlőek vagyunk. Együttműködés lesz ezek helyén, azonnal hatékonyan. Ez az, amikor a NESARA felszabadul az emberek számára. És ez így van a Földön és a Mennyben, és így van, Elrendeltetett és Elfogadott.

 4. Rendelet ~ Nem lesznek többé a Bolygó Forrásai kihasználva a tudatlanok megtollasodására. Most a Bolygó minden Forrása visszakerül az Emberekhez, mert Azok az Emberekhez tartoznak. És ez így van a Földön és a Mennyben, és így van, Elrendeltetett és Elfogadott.

 5. Rendelet ~ A 911 Teljes Igazsága, valamint az UFO Összeesküvés Kiderül, azonnal fel Kell Tárni az embereknek Most, azoknak az Embereknek, akik az Igazi Kormány ezen a Földön, ez a Valódi Nemzetbiztonság, Az Emberek Azok, akik az Ország Biztonságát szolgálják. Ha ez nem kerül azonnal nyilvánosságra, MI, Az Emberek, El Fogjuk Törölni ezt az illúzionáris Kormányt. És ez Így van, így Lesz Megtéve. Határozat szerint és Elfogadottan.

 6. Rendelet ~ MINDEN, AMI NEM FELEL MEG A SZERETET IGAZSÁGÁNAK, MINDEN FEL LESZ FEDVE MOST. TOVÁBBÁ ISTENI RENDELET a félelem, fájdalom és szenvedés CIKLUSÁNAK A BEFEJEZÉSE.

 7. Rendelet ~ Az Álom-Gép a piramisokban van, amelyben az Illuminátus visszanyúlt Atlantiszba. Ez a Történet kapcsán, Ők hamarosan találtak Pszichiátereket, akik képesek voltak segíteni nekik. Ők megtalálták a piramisokat, és elkezdtek visszaélni az energiákkal, álmokat és alacsonyabb gondolatokat ültettek be a saját érdekeiknek megfelelően. Ez megy már Sok Ezer Éve. A sok Ezer Év olyan, mint egy csepp víz egy Multidimenzionális Univerzumban, a Tiszta Szeretet Óceánjában, amint az Mindig Tiszta Szeretet. Ez a Géppel történt súlyos visszaélések miatt A Bolygónak Szüksége Volt arra, hogy ez Újrainduljon a Lehetséges Legmagasabb Gondolathoz, ami a Szeretet Tükre és Válasza, ami mindenhol jelen van. Most, Minden Fénymunkásnak szól, akik már kiléptetek az álomból, a Ti felelősségetek, hogy segítsetek Minden Testvéreteknek, akik még az álomban vannak, hogy Kijussanak az Álomból. És ez így van, és így lesz Megtéve. És ez így van a Földön, amint a Mennyben. És ez ÍGY Lesz, ahogy Elrendeltetett és Elfogadott.

Ezek a Rendeletek Mindörökké Jelen lesznek. Azt jelenti, Mindig Itt Lesznek. Most ez mindannyiunknak, mindenkinek a feladata, hogy ezeket a Tapasztalatotokba, Teremtésetekbe vigye. Ez az Abszolút Pontos Helyes Pillanat a Ti Teljes Szabadságotokhoz, ha Így Választotok, A Pillanat MOST van, Amikor a Bolygó Visszafordul az Emberek felé. A Szelídek öröklik meg a Földet. És ez ÍGY van a Földön, amint a Menny Királyságában is, és így van, és Így Lesz, ahogy Elrendeltetett és Elfogadott.
Ezeket a határozatokat a Fény Galaktikus Föderációja, Minden Teremtés Anyja (Földanya) és Minden Teremtés Atyja, a Mennyek Csapatának a Királysága, Minden Angyal, az Elohimok, az Elemek Királysága, az Egész Belső Földi Család, Minden Fénycsaládotok, Földanya, az Első Érintkezés Földi Személyzetének az Orvosi Csapata rendelte el. Elfogadott és elhatározott és Így van, és Így Lesz a Földön, akárcsak a Mennyben, a Szeretet Itt van.

KÖSZÖNJÜK, HOGY TERJESZTITEK EZT az egész bolygón.
 ~Végső Kiadás Minden Szeretetben~
Búcsúzunk.
SZERETETTEL: A MINDEN TEREMTÉS ANYJA ÉS APJA ÉS AZ ELSŐ ÉRINTKEZÉS FÖLDI SZEMÉLYZETÉNEK A CSAPATA
Köszönjük, hogy megosztjátok másokkal! Egyek vagyunk! Együtt mi vagyunk a Győztesek!



Fordította M Anna






1 megjegyzés:

  1. Csatlakozom a felemelkedő szeretetben élő fénytestvéreimhez, kívánom, hogy minél előbb érzékelje minden entitázs a csodát, a békét, a szeretet erejét.
    Így legyen. ÁLDÁS!

    VálaszTörlés