2020. március 14., szombat

Az elménk mint fegyver -Ashtar Sheran 2020.03.4.


"A legnagyobb fegyver, amivel rendelkeztek a saját elmétek.
Jézus azt mondja a Csodák útjában, hogy minden az elmétek energiájából születik"







Az elménk mint fegyver

Ashtar Sheran by Sharon Stewart 
2020 március 4.


Ashtar Sheran vagyok és üzenetet hoztam minden Földön élő számára.

Annak érdekében, hogy a Földet ismét édenkertté változtassátok egy dolgot kell megtennetek és ez arról szól, hogy letegyétek a fegyvereiteket. A legnagyobb fegyver, amivel rendelkeztek a saját elmétek.


Jézus azt mondja a Csodák útjában, hogy minden az elmétek energiájából születik. Ti vagytok az irányítók, a színészek és mindannak a nyertesei vagy elszenvedői, amit megteremtetek. Amit előteremtetek azáltal, hogy felhúzzátok magatokat mások viselkedése kapcsán, az egy belső háború az elméteken belül, viszont mivel mindannyian összekapcsolódtok, ezt a háborút az emberiség teljes elméjének aspektusai között vívjátok meg – azaz ti és a másik vagy további felek, akiket megtámadtok a gondolataitokkal.


Tegyétek le a fegyvereiteket és teremtsetek békét a Földeteken.
Tanítsátok meg magatoknak, hogy ne legyetek dühösek egymásra

(ugyanis, amit ők tesznek, ahogyan mindenki más is egyszerűen csak a saját szerepüket játszák) a Nap vagy az Éj bármely időszakában annak érdekében, hogy újra a Fény egyensúlyába hozzátok a Földeteket.

Lehet, hogy teljesen üres megnyugtatásnak hangzik az, hogy mindenki csak azt teszi, ami tőle telik, amikor ez a tőle telik úgy tűnik sosem elég jó a számotokra, ezzel együtt azt teszik, ami tőlük telik.


Mások megteszik, ami tőlük telik, hogy felhúzzanak benneteket, hogy megmutassák azt, hogy nektek hol kell változnotok. Ne húzzátok fel magatokat más áldozatokon, továbbra is szeressétek őket és dolgozzatok azon, hogy eltávolítsátok a zavarokat az Itt és Most-otokból.


Rosszul tanították nektek azt, hogy hogyan kell bánni az élettel. A tény az, hogy az élet mindig a szeretetről szól. Ezt teljesen félre értelmezitek akkor, amikor arra használjátok fel, hogy gyűlölködjetek, félelmet keltsetek és ettől lesz az életetek nehéz.


Azok, akik állatokra vadásznak, azok még mindig az ösztönös, régi örömöket keresik, amikor az emberek ebből éltek és nem kell őket gyűlölni, hanem fel kell nekik kínálni a megértés beállítódását.
Ők alacsonyabb tudati szinten vannak, az ösztöneikre reagálnak és előbb utóbb abbahagyják majd a vadászatot, amint nem lesz rá a továbbiakban szükségük. 

Értsétek meg azt, hogy a világotok jelenleg két fajta emberből áll: homo divinicus és homo sapiens. A homo sapiens sorsa kihalás lesz, amint a lelkeitek fejlődnek.

A megértés és nem a támadás a fejlődés útja. Mások még támadnak és még benneteket is meg fognak támadni. Olyanokat fognak tenni, amelyek nem tetszenek nektek. A lehető legkevesebb közötök legyen majd hozzájuk. 

Vegyétek magatokat körül hozzátok hasonló gondolkodókkal és közösen emelkedjetek a szeretetben.
Viszont bocsássatok meg azoknak, akik olyan dolgokat tesznek, amiről azt mondjátok, hogy az rossz. Semmi sem rossz.
Minden az emelkedés szeretete érdekében történik.


A világotok annyira sötét most és mi csak annyit tudunk eltávolítani a sötétekből, amennyi ellentétes fényt fenn tudtok tartani.
Mi ebben segítünk benneteket, hogy ebben haladjatok és vissza tartjuk azon magasabb szintű energiákat, amelyekkel még nem tudtok összhangba kerülni; ez egy kényes folyamat és most a számunkra az a legfontosabb, hogy ezt az egyensúlyban nem lévő világot meggátoljuk attól, hogy önmagát lerombolja. 


Most szükségetek van a sötétre annak érdekében, hogy képesek legyetek emelkedni.
Sötétség nélkül nem lenne semmilyen motivációtok arra, hogy emeljétek a frekvenciátokat.


Tegyétek le a fegyvereiteket, azaz azon elméteket, amelyek másokat hiábavalóan támadnak. Értsétek meg, hogy az nem emberi dolog, hogy az egyik ember megtámadja a másik embert. – Ez inkább reptilián vonás és benneteket az ő jellemvonásuk alapján programoztak be.
Mindig szeretlek Benneteket

Adonai


https://www.facebook.com/nina.ngafoor/posts/10158041984029758






Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése