2020. március 8., vasárnap

Bátrak Napja. 2020. március 8.Mi jut eszünkbe erről a szóról nő? A nők  többnyire anyák. A Teremtő társai, akik hatalmas szeretettel és erővel rendelkeznek. Nem kevés bátorság kell az anyasághoz.  Azt hiszem ma az egyik legbátrabb anya  Hodován Ágnes, a kis BátorNyilas édesanyja. Szeretettel és tisztelettel adózunk az óriási vállalkozásáért, amit gyermekéért, és talán sokan nem tudják. értünk is tett!

Valaki útközben virágot adott Ágnesnek, amit saját maga készített....soha nem hervad majd el. 💖 
 https://www.facebook.com/arondezso.kovacs/videos/236313090752802/UzpfSTEwMDAwMTE4NTY1MTAxODoyNzYzNjI1MTQ3MDIwMzEz/?__tn__=%2CdlC-R-R&eid=ARAXGHSYzslGtX03hKAsjcnXaVeqDtMiqz7OAkaGJ7MwvvPDI5Jxgk2I1Sn1OFYiB6RcC5sUPlAjO4bp&hc_ref=ARTRJ3vZStfl5w3WqP7PeS2UKjX9m58LpC_ORuuXcqMbZu1YHYfGPmSy7Fz1ASSWt64


A zarándokok útjuk vége felé tegnap Budapestre érkeztek. Ma zárásképpen nagy  Összefogás lesz az asszonyokkal és az őket kísérő férfiakkal. Aki szívében érzi az Együtt-érzést és a Hívást, az most csatlakozzon a vonuláshoz!
Békés,, szelíd menetre van most szükség, ezt fontos figyelmünkben tartani!
A mai Zarándoklat útvonalaát leírom.

Milly

Bátrak Napja, 2020. március 08.Indulás: 11.00 órakor

Csepel - Háros víztorony- Szent Imre tér – Csepel - Weis Manfréd út - Fővárosi Vízművek - Ferenc körút- Boráros tér - József körút Corvin negyed- Erzsébet körút - Blaha Lujza tér – Oktodon - Hősök tere - Műcsarnok.

Érkezés 15.00- 16.00 óra körül.

Innét indulás a Parlamenthez a jelenlévőkkel. Csendes sétával, baráti csapatként.


Indulás: 17.00 körül.


Útvonala:

Szondi utca- Teréz körút, Weiner Leo utca- Nagymező út- Bajcsy-Zsilinszky út- Báthori út- Kossuth tér.


Együtt- érzésünket kifejezhetjük egy fehér szalaggal, vagy kendővel, a Szeretet-Egység szimbólumát rárajzolva pedig a szándékunkat Itt a szimbólum képe..
Holnap Pilisszántóra indul a zarándoklat.Egy bölcs, igen tisztelt ember, a Subás is megszólalt a témában."Az anyatejes csecsemő elvétele az anyjától, semmilyen élettel összhangban lévő törvénnyel nem engedélyezett."


"Először vigyék vissza a csecsemőt az édesanyjához, utána lehet vitatkozni!"❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤


Mutassuk a KÉPet, hogy HOGYAN látjuk a jövőt a rossz helyett! 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése