2020. március 15., vasárnap

Eljött a csodák korának hajnala -Judith Kusel 2020 03.13.


Egy gyors újjászületési időszakban vagyunk. Sokan el fogják hagyni sajnos a bolygót, akik nem bírják az intenzív energia áradást.




Eljött a csodák korának hajnala 


by Judith Kusel 2020 március 13.
Megosztotta szeretettel Pars Kutay


Az emelkedési energiák gyorsan erősödnek méghozzá elképesztő ütemben. Most egy tényleges áradás zajlik: ezt nekem annyira világosan megmutatták ma reggel. Tényleg éreztem ezt az intenzitást egész héten, de az elmúlt éjjel ez felerősödött és most délelőtt még gyorsul.


Ez egy gyors újjászületés a legmagasabb szinten!
Hullámok hátán, hullámok hátán, hullámok áradnak be.

Legyetek tisztában, hogy mindez nagyon mélyen sejt és DNS szintekig megy és hatással lesz rátok. Legyetek ennek tudatában és legyetek éberek. Intenzív fizikai változásokat fogtok érezni a testetekben és ennek semmi köze nincs az aktuális influenza hisztériához.

Az az igazság, hogy ez egy gyors változás a rezgési frekvenciátokban és ezáltal az energetikai változások területén az összes testetekben nem csupán a fizikaiban.

Mindenképpen pihenjetek, amennyire csak tudtok menet közben és vegyétek be azon táplálék kiegészítőket, amelyekre szüksége van a testeteknek, hogy mind ehhez alkalmazkodni tudjon.
Menjetek ki a természetbe és tegyétek lehetővé Föld Anyának, hogy segítsen nektek asszimilálni e változásokat.

Azt mondták nekem, hogy sok lélek fogja elhagyni a bolygót, mivel nem lesznek képesek arra, hogy a testükben maradjanak a továbbiakban, mivel a lelki szerződéseik lejárnak. 

Közülük sokan okkal voltak itt és most tovább lépnek egy másik fajta élet élménybe az Univerzum egy másik pontján. Leomlanak a struktúrák és a formák. Szétoszlanak.

Fogadjátok el ezeket a változásokat. Most azzal vagytok nagyon elfoglalva, hogy egy sokkal könnyebb és fényesebb és magasabb frekvenciájú fizikai testet öltsetek.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése