2020. december 29., kedd

A Forrás energia masszív letöltésének10 napos ciklusa 2020.12.23.

 A következő 10 napban a Forrás energia olyan masszív letöltései érkeznek, amelyek örökre átalakítják az emberiséget 

Georgi Stankov    2020 december 23-án 

http://www.stankovuniversallaw.com/

(Nem mindennapi fickó/Milly)


 A Forrás energia masszív letöltésének  10 napos ciklusa

Tegnap kezdődött el a Forrás energia masszív letöltéseinek a 10 napos ciklusa, amely elvezet az emberiség és ezen valóság teljes átalakulásához valamint a nagy váltás manifesztációjához. Tegnap déltájban kezdődtek a letöltések, de vártam, hogy lássam, hogyan bontakoznak ki az éjszaka során, mielőtt beszámoltam volna róluk.

Ezek a letöltések túlmutatnak intenzitás és rezgés frekvencia szempontjából mindene, amit valaha megtapasztaltam a 25 éves karrierem során, mint a bolygó szintű emelkedési csapat kapitánya és a Forrás felé nyitott emberi nexusként.

 Karácsony és Újév között számítok a látható változás nagy manifesztációival vagy esetleg január elején 11-ig.
Természetesen ezek az átalakulások ezután is fognak folytatódni, de az első nagy löket, ami minden ember számára látható lesz a következő 3 héten belül fog megtörténni. Ez magába foglal személyes átalakulásokat és egyéni emelkedéseket.

Tegnap  délután óta és az egész éjjel alatt a fizikai testem átalakult egy magas feszültségű, égő és maximálisan rezgő energia mezővé és ebben az érzésben már nincsen semmi emberi. A magas sípoló hang fülsiketítő. 

A tényleges csillag kapu portál december 21-én elég nyugodtnak mutatkozott harmonikus energiákkal, melyek megnyugtatóak és felemelőek voltak és igéretet hoztak a közeljövő szempontjából, ami a következő évvel kezdődik.

Ezelőtt két nagy átalakulás volt, melyek igazából előre lendítették ezeket az emelkedő idővonalakat és Gaiát az emberiség energetikai fejlődésének a következő szintjére:

amint mondtam a nagy váltás első manifesztációit Karácsony és Újév közöttre számítom vagy  esetleg január 1 és 11 közöttre.
A következő 3 hét a legtöbb átalakulást fogja hozni az emberiség és Gaia egész történelme során, amint mi ezt utolsó inkarnálódott lélek töredékünkkel megtapasztaljuk, mivel mi már túl vagyunk számos bolygó szintű emelkedésen a múltban és már felemelkedtünk minden más lélek töredékünkkel.

Tegnap az Arktúriaiak bejelentettek a masszív letöltéseket a következő 10 napra, melyek elhozzák a várt szellemi és érzelmi változásokat az emberiségnek. Amellett, hogy  ezek régóta várt jutalmat jelentenek a számunkra, az első és az utolsó óra fény harcosainak és az emberiség emelkedő nyílhegyeinek, az eljövendő energetikai változások a tömegeket először is egy mély kollektív lelki katarzisba vetik majd. Ez az a pillanat az időben, amikor elkezdődik az igazi küldetésünk emelkedett mesterként.

Ezért tehát azt tanácsolom nektek, hogy kezdjétek el vízionálni a jövőbeni szerepeteket a váltás után, ahogyan mi is elkezdjük megváltoztatni vagy éppen megteremteni a személyes valóságunkat méghozzá nagyon hatékonyan az elkövetkezendő napokban, amikor teljes aktiválásra kerülnek az ősi képességeink teremtő Istenként.

„A myelint a Központi Idegrendszerben (CNS ; agy, köldök zsinór és látó ideg) azon kriális sejtek alakítják, melyet oligodentrocitáknak hívunk a perifériális idegrendszerben pedig (PNS) azon gliális sejtek, melyeket Schwann sejteknek hívunk. A CNS-ben az axonok elektromos jeleket hordoznak az egyik idegsejttől a másikig. A PNS-ekben az axonok viszik a jeleket az izmokhoz és a mirigyeknek vagy olyan érzékszervektől, mint a bőr. Minden egyes myelin réteget az oligodentrocit (CNS) vagy Schwann sejt (PNS) koncentrikus burkolata alkotja (ami egy végtag jellegű kiágazás a sejt testből) az axon körül.


Schwann sejt
Amit a fénymunkások és az emberiség többi része nem tud, az az, hogy a gliális sejtek és a Schwann sejtek elsősorban hosszú telített és telítetlen zsírsav láncokból épülnek fel, melyek sokszorosan rátekercselődnek a neuronokra, hogy megadják a szükséges vezető képességet a neuron akció potenciáloknak. Minden idegsejtnek magasabb a metabolizmusa, mint más test sejteknek és köztük a gliális sejteké a legmagasabb. 


Ez a tény elmagyarázza, hogy miért van az, hogy mi az első és utolsó óra fény harcosai, akik e Forrás energiák tényleges levezetői vagyunk, többet kell együnk, mint mások és ezen belül sok zsírt, mint pl. mogyorókat, húsokat is azzal együtt, hogy a szokásos steril spirituális étrendek szószólói lehet rosszallóan néznek emiatt ránk, nem ismervén azt a tényleges anyagcsere folyamatot, amelyek a zsír feldolgozása kapcsán zajlanak.

A Schwann sejtjeink nagyon gyorsan kimerülnek, amikor ezek a Forrás energiák átáramlanak az idegrendszerünk neuronjai mentén, méghozzá mind a központi, mind a perifériális rendszerünkön és ezeket helyre kell állítani annak érdekében, hogy nehogy lebetegedjünk. Ha elégtelen az étrend dogmatikus étrendi nézetek miatt, az orvosi problémákat okoz, mint pl. nem specifikus neuropathiát, amely jellemzően először végtagokban manifesztálódik, de kihathat az agyra is.

A Sclerosis Multiplex a neuropathia egy konkrét formája.
Ezért is voltam szószólója ezen oldal megnyitása óta, hogy fogyasszunk olyan mogyorókat, amelyek gazdagon tartalmaznak zsírsavakat még akkor is, ha ez túlsúlyt okozhat. szükségünk van ehhez a súly lerakatra, hogy túléljük a Forrás hullámaink energetikai támadásait, így emberi vezetőként, amiként szolgálunk az emberiség nevében, hogy ők is fejlődhessenek és a távoli jövőben majd egyszer emelkedhessenek is.

Csak remélhetjük azt, hogy ez az áldozata mi részünkről segíteni fog az emberiségnek abban, hogy  emelkedjék, hogy ezt majd teljes mértékben nagyra becsülés fogja övezni, ugyanis unom már azt, hogy konfrontálódom azzal a sok idióta nézőponttal, amelyet az emberek az agyatlan NEW AGE korszakban generálnak. ☺



Ezen kívül lenyűgöz és hihetetlenséggel tölt el, hogy hogyan is tudtuk túlélni mindezen kihívásokat és ennyi sok éven keresztül és ti mindannyian ragyogó példái vagytok számomra annak, hogy milyen kitartás és bátorság van bennetek, igazi fény harcosokban.

Mostanra elértük azt a pontot, ahonnét már nincs vissza fordulás és nagyon szeretném látni, hogy hogyan fog kibontakozni ez a nagy váltás az elkövetkezendő napokban.

gondoskodjatok jól önmagatokról – sikerrel jártok!
Szeretettel és Fénnyel 
George

https://www.facebook.com/2022650784667835/posts/2700229506909956/


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése