2020. december 29., kedd

Események a háttérben 2020.12.26.

A föld összes országa fokozatosan felszabadul.


Események a háttérben

2020.12.26.

CSENDES Háború folyik jelenleg a bolygón.
Amint az év elején rámutattunk, a Trump elnök által elkövetett csendes vagy fedélzeti háborúban az amerikai hadsereget és a többi amerikai fegyveres ágat koordináló fehér kalaposok (Q,) szoros szövetségben vannak más hadseregekkel.

A csendes háború világszerte erőteljesen zajlik a Vatikán és a jezsuita nemesség illuminátus kabalja ellen. Az elit amerikai csapatok és a szövetséges nemzetek között erős összecsapások zajlanak, mind a felszínen, mind a földalatti megavárosokban.

Az amerikai hadsereg nagyobb erőfeszítésekbe kezdett harci dandárjainak nagy részének felkészítésére az emberiség ezen hatalmas ellensége elleni harcra.

Tavaly több mint 27 000 amerikai katona érkezett Európába ilyen harcra, és a megfelelő pillanatban a földalatti bázisokban, köztük a felszínen található létesítményekben és lovassági egységekben cselekedett.

A katonai műveletek stratégiailag összehangoltak egy rejtőzködő ellenség ellen, amely titokban tevékenykedett, választásokat lopott el szerte a világon, rabszolgává vált és kereskedelmet folytatott az egész ország különböző korú ártatlan emberei ellen. illuminátusok, határozottan önkényesek és diktatórikusak.

Ez a sötét csoport erőteljes fenyegetések alatt tartja a Föld kormányait, hamis járványt róva rájuk, hogy megvalósítsák az új világrend rabszolgasorozatának menetrendjét, és megvalósítsák a gyógyszeripari óriásaiban gyártott vakcinán keresztül.

Michael Flynn tábornok 17 hadsereget vezet Európa különböző nemzeteiből és más kontinensekről is ez ellen a sötét csoport ellen. A csendes háború, amelyet több mint 2 évvel ezelőtt vezettek a vatikáni jezsuita Kaballah ellen, szintén.



Az egész világon a mély állam a fekete nemességként ismert, erős és véres. A valaha látott legnagyobb törvényes katonai puccsot tervezték, amely a bolygó nagy részét lefedi.
Az említett katonai puccsot már felfedték a hollandiai nemzetközi bíróságon, amiért a tömeges letartóztatások minden kontinensen megkezdődtek. Rövidesen életbe lép a haditörvény, vagyis minden országra az Amerikai Egyesült Államok katonai törvényei vonatkoznak.

A föld összes országa fokozatosan felszabadul.

Az első 17-20 ország, amelyek a szabadság koalíciójában vannak, a következők: Amerikai Egyesült Államok, Oroszország, Franciaország, Németország, Ausztrália, Kanada, Lengyelország, Hollandia, Spanyolország, Horvátország, Románia, Svédország, Norvégia , Dánia, Finnország, Svájc és Észak-Korea.

Egész Európában letartóztatásokat hajtanak végre, az orosz hadsereg átlépi határait, hogy támogassa a Hollandiában és Belgiumban állomásozó amerikai csapatokat.

Az orosz csapatok segítenek az amerikaiaknak abban, hogy tartóztassák le és tisztítsák meg a mocsár összes söpredékét és rothadását egész Európából.

Ugyanez fog történni a többi kontinensen is.
Most nyugodtnak kell maradnunk türelemként ezekben a katonai műveletekben.

Franciaországban és egész Európában fokozódik a zavar. Fontos lenne, hogy készûljetek.
Abban az esetben, ha az alaptermékek szűkösek lennének , tartsatok tartalék élelmiszert-, vizet- és gyógyszerkészletet stb.

Ez az üzenet a felsorolt kontinensek minden lakójának szól.
Flynn tábornok már Németországban van, hogy átvegye az összehangolt katonai műveleteket.
Bízz a tervben!
💖🙏💖🙏💖🙏💖🙏💖


Földvári


1 megjegyzés:

  1. Bízom benne, hogy a fajok sokszínűsége ellenére győz a józan ész. Legyen ez a 2021 év eredménye.

    VálaszTörlés