2020. december 21., hétfő

FONTOS SZEERTARTÁS DECEMBER 21-én!! (Mo.11ó.3p.)

 Az ausztrál őslakók a mai napon   egy különleges szertartást tartanak, ami az egész bolygónkra kihatással lesz!   Érdekes, hogy az őslakók tudnak a plejádiakról és sok más számunkra ismeretlen dologról.  Ők egész életükön keresztül készültek erre a szertartásra, sok sok generáción át. Azt mondják, most vagy törlés lesz, vagy szétválasztás, ahol mindenki azt kapja, ami jár neki.  Csak most találtam mg ezt a felhívást. Aki később tud segíteni, az kérje, hogy időben lehessen jelen, amikor kell. 

Milly

Jött a hír 14 óra körül,  hogy sikeres volt azUrulu -szer! 


Urulu


FONTOS SZEERTARTÁS !!

DECEMBER 21-én
Mo. délelőtt 11.óra 3 perckor!
Most egy fejlődési folyamat zajlik, ami közel 3 évvel ezelőtt kezdődött. Idős bölcsek és a tudomány őrzői majdnem szóról szóra azonos leírásokkal kerestek meg bennünket olyan hamarosan eljövendő napokkal kapcsolatban, amelyek a teljes átalakulásról szólnak.

Ilyen volt a narratívák száma és egyezése, amikor idősebb bölcsek kerestek fel bennünket olyan független archeológiai vagy történelmi dolgokkal, amelyek magukba foglalnak régimódi protokollokat és tudást. Akkor mindig felvázoljuk az eljövendő változás témáját, hogy megvizsgáljuk hogyan reagálnak erre és vajon tudnak e ezen újjászületésről.

Ha nem, akkor bekapcsoljuk a radart és erősödik a gyanúnk. Szerencsére soha nem történt meg, mivel minden egyes alkalommal, amikor felmerült a téma azonnal nyilvánvalóvá vált, hogy ők színtiszta tudással rendelkeznek ezen mélyen szántó témák kapcsán.

Ezen alapvető átalakulásról először közel 3 évvel ezelőtt hallottunk. A források változók, néhányan nagyon közel állnak azokhoz, akik megszervezik ezen szertartásokat, míg másoknál van valamennyi külön választottság, de ami mindig is állandó volt, azok az általános folyamatok, a helyek és az eredmények.

Először is azt mondták nekünk, hogy egy plejádi űrhajó tart a Föld felé, ami egy különleges eszközt hord a fedélzetén. A korábbi leírás óta világossá vált, hogy ez már megtörtént hosszú idővel ezelőtt. Az eredeti szemszögből nézve az idő körforgó a természet és a haladás tekintetében, úgyhogy az, hogy valaki közel 1millió évvel mellé lő, nem igazán gond, mivel megtörtént, és az, hogy mikor, az ennek az egyenletnek egy lényegtelen része.

Ami nem változik az az, hogy a plejádiak ezt leszállították és, hogy ez a „gépezet” készen áll és vár.

Ez az eszköz, amelyet az idősek úgy hívnak „varázsdoboz” az a puszta halandók megértési szintjét meghaladja. De van e hátránya ennek a csillagokról származó ajándéknak?

Ha az emberek nem segítik, nem fog tenni semmit, azontúl, hogy várja az utasításokat. Még akkor is, amikor a „kapcsolót” felkapcsolják a legtöbb, amit függetlenül meg tud tenni az, hogy készenlétbe helyezkedik.

A jó szándékú Földön kívüliek nem avatkozhatnak be közvetlenül az emberiség dolgaiba, de adhatnak tippeket, javasolhatnak és lengethetnek egy nagy fehér zászlót, de sohasem avatkozhatnak be, vagy helyettesíthetnek. Ez a varázsdoboz tiszta pozitív emberi energiát fogad. Ha valóban még mindig jelen vannak a szükséges minimum létszámban (ami 6 számjegyű) és nem érinti őket a pandémia, a gazdasági káosz, a háborúskodás és a terrorizmus és teljes mértékben a pozitívumra összpontosítanak, ez a doboz elnyeli a színtiszta energia ezen erőteljes tárházát, majd felerősíti ezt és elosztja a bolygó minden Ley vonala és háló vonala mentén.

Maga a bolygó tisztában van ezzel a küszöbön álló felgyorsulással amikor emelkedni fog a rezonanciája. Ezen okból kifolyólag van az, hogy a Schumann rezonancia, mely a bolygónk belső pulzusát méri, nemrégiben úgy járt csúcsokon és mélypontokon, mint az óceán ára-apálya.
Fölkészül most erre a szertartásra, mivel amint a végső szertartás lezárul a Föld folyamatosan egy sokkal magasabb szinten fog rezegni örökké.

Viszont, ha az aktuális félelem és negativitás marad fenn és azon emberek száma, akiket mindez nem érint meg, túl alacsony, ez a doboz üresjárati állapotban marad és hamarosan ezután a Föld tengelye megdől és az óceánok megtisztítják a bolygót és lényegében minden szó szerint elmosásra kerül.

Bármelyik is legyen, a Föld emelkedni fog és megtisztul.

Nos, ha a számok elég nagyok és az energia áramlik, akkor azt mondták nekünk az idősek, a Föld szó szerint két „pulzusra” hasad szét. Az egyik közel lesz a 200-hoz a Schumann ábrán, a másik pedig a jelenlegi alapszinten marad, ami körülbelül 8.




Mindegyik lélek automatikusan azon frekvenciához fog tartani, amely tükrözi a spirituális fejlődésük aktuális állapotát. Mindazok, akik megszállottak a kapzsiság, a pletyka, a hatalom, a hátba szúrás és a zűrzavar mentén, őket ez alacsonyabb rezgés szintre húzza, miközben azok, akik a bölcsességet, az önmagukba fordulást és az ős régi módokat keresik, a magasabb rezonancia felé terelik.

Egy ilyen kettős vibrációjú felépítmény egy olyan fizikai egyenlet, ami nincs egyensúlyban, mivel nem létezhet két fajta valóság együttesen ugyanazon az anyagi síkon.

Az elkövetkezendő hónapokban, esetleg akár néhány év alatt túl az alacsonyabb alapvonal elválasztó vonalán, amihez sokan húzódnak, majd lassan elhalványul, majd végül eltűnik. Mindezzel együtt az egész ezoterikus teher is elhagyja ezt a bolygót.

Ez a különválasztottság nem ítélkezési vagy büntetési szándékkal van, ugyanis azok a lelkek, akik nem veszik ezt az akadályt, továbbra is inkarnálódni fognak, de nem itt, mivel a magasabb emelkedettségi frekvencia szó szerint megölne minden kevésbé fejlett lelket. A bolygó jelenlegi lakosai közül nagyon sokan visszamennek az óvodába, valahol másutt, akik pedig levizsgáznak, azok folytathatják a földi egyetemen. (Amióta hallottuk ezt a magyarázatot arról ,hogy hová mennek a lelkek innentől, mutattak nekünk egy másik desztinációt is, amelyről majd egy későbbi cikkben fogunk részletesebben írni.)

Nos és mikor fog lezajlódni a végső vizsga minden egyes lélek számára?

A válasz, ami másodpercre pontos, először az eredeti Viktoriánus bölcstől Brendon Murraytól hallottuk és emlékszem, amikor azt mondtam az első felfedés időpontjában, hogy nagyon vonakodom attól, hogy ennyire precíz időmeghatározás mellé letegyem a voksomat. Az idő semmit sem jelent a függöny túloldalán, a halandók konstruktuma és túl sok önjelölt próféta kötötte össze a saját hitelességét egy számhoz vagy dátumhoz és mi meg még mindég itt vagyunk. Ezen megalapozott okok ellenére, hogy ne nyilatkoztassunk ki semmit semmilyen dátummal kapcsolatban olyan események és információk alapján, melyeket nem lehet teljes mértékben felfedni még ebben a pillanatban, most már 99,999ezred %-ra meg vagyunk győződve, hogy 2020 december 21-én este 9 órakor Ulurunál kinyitják a dobozt és a kapcsolót felkapcsolják.

Üzenet Uluruból
„Kedves Fivéreink és Nővéreink!
Kérlek olvassátok el ezt az egész üzenetet alaposan!
Arra kértek fel engem, hogy adjak tisztán látást egy konkrét közös szándék tekintetében a 2020 december 21-i ceremóniával kapcsolatosan. Ezt a szándékot közvetlenül a bennszülöttek, a tudomány őrzői adták. Most az ő szavaikat közvetítem.

Mindezt tiszta szeretettel és energiával osztom meg, azon erőfeszítésem mentén, hogy tisztán látást adjak mindazok számára, akik segíteni szeretnének és pozitívan hozzájárulni a szertartáshoz és ha azon tűnődtök, hogy hogyan tudjátok ezt megtenni.

10 évvel ezelőtt azt mondták nekem közvetlenül fizikailag és személyesen ezzel a szertartással kapcsolatosan, hogy mi a célja, a konkrét szándéka és mi a pontos dátuma.
(Egy olyan ember részéről, aki közvetlenül részt vesz a szertartásban.)

Íme az útmutatás a bennszülöttektől, akik közvetlenül részt vesznek a szertartásban.

Fontos, hogy mélyen meghallgassuk és tiszteljük azokat, akik pontosan tudják, hogy mi történik és mire való ez a szertartás. Ők egész életükön keresztül készültek erre a szertartásra, sok sok generáción át. ezek az ő szavaik:

Muszáj, hogy ténylegesen egy egyetlen fókuszált, konkrét gondolatra, érzésre és szándékra összpontosítsunk.

E szertartás célja az, hogy a szivárvány kígyó a szivárvány híddá váljék, hogy fölemelkedjen, hogy kapcsolódhasson a Nap fényéhez és s közvetlenül elmehessen Föld Anya szívébe. Ezáltal megtisztítja, energizálja és új életenergiával tölti fel Föld Anyát és elhozza a tudatosság új korszakát az Anya és gyermekei számára.

Csakhogy egyértelműen fogalmazzunk a fókuszban Föld Anya van és nem mi magunk!

Arra kell fókuszáljunk, hogy újra életenergiával töltsük fel Föld Anyát és megemeljük a tudatossági szintjét.

Ha elegen támogatják ezt a szertartást tiszta szeretettel, energiával és e közös szándék támogatásával, akkor sikeres lesz. A sikeres szertartás mellékterméke a tudatosság új korszaka lesz a Föld Anya és gyermekei számára.

Meg kell bizonyosodjunk arról, hogy a fókuszunk és a szeretetünk rá Föld Anyára irányul valamint erre a konkrét szándékra.

Megtisztított testtel, szívvel, elmével és lélekkel a szándék az alábbi:

Egy szín tiszta szeretet az Anya számára a szívünkben, amint azt kérjük, hogy energizálódjon Föld Anya szíve a szeretetünkkel és az energiánkkal.

Ezzel a színtiszta szándékkal hozzá tudunk járulni a szertartás energiájához bárhol is vagyunk és ezt pozitívan tudjuk megtenni. Nem kell ott legyük Ulurunál. Meg tudjuk ezt tenni távolról is és mindennek óriási hatása lesz! Ez az az energia, amire a szertartásnak szüksége van ahhoz, hogy működjön!
Megtisztítás
Ahogyan az őslakosok vezetnek ebben bennünket:
a testünk, a szívünk az elménk és a lelkünk megtisztításához azt a tanácsot adják, hogy tisztítsuk tiszta vízzel, mint a vízesések, z óceán, az eső, a folyó vagy patak. Tisztulhatunk úgyis, hogy bedörzsöljük vagy megfüstöljük a testünket eukaliptusz levelekkel. ( Ha eukaliptusz leveleket használunk azt tanácsolták a bennszülöttek, hogy az eukaliptusz égő olajat köp ki és miközben szükségünk van némi zöldre, különben elég elegendő füst nélkül és az egész lényege az, hogy füstöt keltsünk, ezzel együtt sohase vegyünk le leveleket egy fáról, mindig csak a földről.)

Az Anya iránti tisztelet kapcsán ez a megfelelő módja, ahogyan ti is meg tudjátok füstölni vagy bedörzsölni magatokat etikus forrásból származó tisztító növényekkel (itthon tömjén, zsálya, azt mondják szintén jól működik).

A tanács úgy szól: „Tisztítsanak azzal, ami működik a számukra”. mindezt az egyén kell eldöntse.
Ez a bejegyzés a célt szolgálja, hogy segítsen nektek és továbbadja a bennszülöttek tanácsát.

A tisztítás után meditáció.
Meditáció a tiszta szándékkal

Mikor tisztítsunk? A tanács úgy szól, a tisztításnak most kell lekezdődnie és egészen aznapig kell tartania, hisz oly sok mindent kell megtisztítani beleértve a negativitást és a figyelem eltereléseket. Ehhez erős tisztítás kell.

Meditáljunk naponta vagy amennyit csak lehetséges egészen a szertartásig és meditáljunk előtte. nincs konkrét időpont, hogy mikor kell elkezdeni a meditációt december 21-én, mivel mindannyian különbözőek vagyunk. Az, hogy mennyi idővel kezdjük el a meditációt este 9 óra 2 perc előtt, de szánjunk rá annyi időt, amennyire szükségünk van ahhoz, hogy létrehozzunk egy szándékot az elménkben. Lehet fél órára van szükség, vagy akár egy órányi meditációra ehhez, fel kell építsük magunkban az energiát, amit aztán kiküldünk majd utána ki kell küldeni a tiszta szándékot, ami arról szól, hogy újra energetizáló tiszta szeretetet és energiát küldjünk Föld Anya szívébe este 9 óra 2 perckor, ami a Napforduló pontos időpontja. (ausztrál idő)

Hogyan küldjük a szándékot?

Amikor Föld Anya szívébe a tiszta szeretetet és újra életre keltő energiát küldjük, ezt az energiát küldhetjük a testünk gyökerén keresztül be az énekvonalakba vagy Uluru 3.Szemén keresztül, ami így összefonódik a szertartás energiáival. A lényeg, hogy az egyének mit gondolnak arról, hogy számukra mi a megfelelő mód, hogy küldjék az energiát. Mind addig, amíg az energia és a szándék ott van 2020 december 21-én este 9 óra 2perckor nem igazán számít, hogy ez hogyan jut el oda.
A szándék, a szín tiszta szeretet, hogy életenergiát adjunk Föld Anya szívének.

NÁLUNK (ha bekapcsolódsz a szertartásba itthon) 2020 DECEMBER 21-én 11.02 perckor!!!!!!!

(A téli napforduló az északi féltekén december 21-én (esetenként 22-én) van. 2020-ban december 21-én, 10:03:28 UT-kor következik be, ami magyar időben 11:03:28-at jelent.)

Ha a világban vagy, akkor, amikor 21-én a Napforduló időpontját órára percre pontosan nálad előre jelzik. Keress rá a neten!

Megjegyzés:
Ha utánanézünk, két nagyon különböző törzs alkotta az őslakosságot. A kultúrájuk is nagyon különböző lehetett. A régi leírások és a Vidd hírét az igazaknak c könyv és az arra adott reakciók is arra következtetnek. /Milly


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése