2020. december 28., hétfő

Gondolkodjunk, szívvel, lélekkel! - Milly 2020.12.28.


A csodák kapujában vagyunk.. Egész életünk megváltozik párhéten-pár hónapon belül.






Gondolkodjunk, szívvel, lélekkel! 
Milly 
2020.12.28. 

A csodák kapujában vagyunk.. Egész életünk megváltozik pár héten-pár hónapon belül. Bár látszólag minden egyre rosszabbra fordul, de ez a káosz, világunk összedőlése szükséges ahhoz, hogy új alapokon tudjunk építkezni.

A félelem és harag nem jó módszer a jobb élet létrehozására.
Sajnos pedig sokan ezen érzelmek rabjaivá váltak. Különösen most, hogy elkezdődtek az oltások. Egyelőre nem kötelező, de a háttérhatalom kitalálta már, hogyan lehet mégis...
Van egy olyan rendelet, amely szerint társadalmi veszély esetén akár oltáskényszer is alkalmazható...


Ennek ellenére nem pánikolni kellene, hanem erősen arra koncentrálni, hogy ez nem így lesz, mert felszabadulunk, a hitünk és szívünk vágya szerint!

Semmi sem véletlen. Azért vagyunk sarokba szorítva, hogy végre felismerjük a belső erőnket, amivel most képesek vagyunk (vagyunk!) megteremteni a saját jövőnket!


Ez így van, tanúsíthatom én is, mint ahogy sok más ismerősöm és barátom is. Egyénenként kicsiben vagyunk erre képesek, viszont összefogva hatalmas dolgokat tudnánk létrehozni.


Mostanában magyar testvéreiket sokan csöppet sem hízelgő jelzővel illetik. Ezért is nehéz összefogni, mert a nagyranőtt Egó nem engedi, csak a másikban látja a hibát. Sajnálatos . Sok ilyen ember van, és ráadásul ők a leghangosabbak. Nem baj.


Mindenki sorsa úgy fog alakulni, ahogy most gondolkodik, viselkedik és cselekszik. Maximum pár hét, és más világ lesz itt. Ki mit érdemel, azt kapja majd!


Sokan szeretnének változást. A türelmetlenek már azt kérdezik a hangadóktól "Mikor indulunk?" Kidolgozott elképzelése egyiknek sincs. Csak neki a falnak, mint a kos. Ha azt kérdezem, hogy kit ültetnének a vezetésbe, érdekes válaszokat kapok. Például:
"Így egy senki is el tudja vezetni ezt az országot, mint azok , mit kell ezen agyalni, ennél többet már senki nem fog harácsolni! Ha egy munkást tennék a helyére, akkor is jobban működne minden mint vele! Most mennyi az ország tartozása? Már semmi sem a miénk!! Nagy ész nem kell hozzá!! "


Ezt a szocializmusban már kipróbálták. Nagy bukta volt. Persze kívülről egyszerűnek látszik egy ország vezetése, de valójában nagyon összetett dolog, sok buktatóval. Nemcsak az veszélyes, hogy nem ért hozzá aki odakerül, hanem az is, hogy elkapja a gépszíj... a hatalom és a pénz!.. Az emberek nagy része áldozatul esik ennek a magasabb posztokon!

Ez csak egy volt a sok hasonló gondolat közül. Aztán vannak, akik vezetni szeretnének, vagy legalább megmondani a tutit, akár az égiekre is hivatkozva. Már király-jelölt is van néhány, sőt Jézus-jelölt is.


Szerencsére fantasztikus gyorsasággal ébrednek az emberek. Az alvóknak pedig lehet momdani:


Ha csak a hibákat és a rosszat látod, akkor veled van a baj. Mert az energiád ilyen dolgokat vonz be és ilyenekre állítod a figyelmedet. Ha megváltoztatnád a gondolkodásodat, mindjárt jobb színben látnád a világot és embereket.


Volt egy ilyen vélemény: "Ez túl egyszerű.... csak egy-ügyünek kell lenni ehhez ..... "


Javaslom, ki kell próbálni.... Igen az EGY legyen az ügyünk, a célunk, azt valósítsuk meg! Mert ez a feladatunk.

Az Elme irányít? Ha nem te irányítod az Elmédet, nyisd meg a Szívedet! Az a baj, hogy le van zárva, ezért az Elme az úr. Kösd össze az Elmédet a Szíveddel, akkor minden másképp lesz!



Az Isteni Szeretetet engedd Magadba, ezzel emelve fel a Tudatodat. Ez fogja a változást beindítani életedben.


Nagy öröm számomra, hogy hazánkban és Földünk más táján is rengetegen felébredtek és tudják, hogy az Ego, a félelem és gyűlölet ideje lejárt. Érzik, értik és élik a Feltétel Nélküli Szeretetet. Ezért kapjuk meg Kegyelemként a Felszabadulást... Most!

Hálás vagyok a Teremtőnek, hogy magyarnak születtem most, itt ezen a Földön. Köszönöm, hogy a Kárpát-medencében teljesíthetem az Isteni Tervben felvállalt küldetésemet.

Szeretem a magyarokat. Szeretem a csodálatos magyar népet. Történelmünket ismerve nyilvánvaló, hogy hősiességünk nemzetközi szinten példaértékű. A kultúra, a művészetek, sport és tudomány területén eredményeink óriásiak.

Ammondó vagyok, hogy a magyar többség bölcsen tette, hogy nem ment ki az utcára. Hisz incs itt az ideje. Konkrét, részletesen kidolgozott célok és tervek nélkül, sőt megfelelő emberek nélkül nincs értelme.

Hiszem, hogy igazak azok a jóslatok, hogy a magyar nép, a MAGok nagy dologra hivatottak, és hiszem, érzem, ez az idő nemsokára bekövetkezik.

Bár a pénz, paripa és fegyver nem nálunk van, hanem Amerikában, de a mi szívünk teremtő képességünk az, ami győzelemre segíti az Igazságot.

Imádkozzunk, és képzeljük is el a Szép Jövőnket. Ne az utat odáig, hanem a végcélt!

Jóérzéssel, boldogan. Éljük bele magunkat minél jobban. Most erre van szükség.

Teremts magyar!

Milly












1 megjegyzés:

  1. Nem lehetne fenti segítséget is kérni? Csak, mert Einstein mondása nagyon igaz, hogy " ugyan azzal a gondolkodással, nem tudod megoldani a problémát amivel létrehoztad". De például azt mondják már a számoknak előjön, hogy tízes szamrendszert használunk hármas vagy hatos helyett.

    VálaszTörlés