2020. december 7., hétfő

Kalitkában a jómadár - Fok Piroska 2020. 12.04.


Minden birodalom a bukása előtti utolsó szakaszában "produkálta" ezt a romlott dekadenciát. A római birodalom orgiákba fulladva, a többit nem is sorolom...




Kalitkában a jómadár 
Fok Piroska
2020. december 4.

Szinte mint egy varázsszóra, hajmeresztő, elképesztő, bizarr dolgok történnek, kerülnek egyenesen nyilvánosságra, amiket eddig soha nem láttunk. Ha volt is, a média elhallgatta, eltusolta, megszépítette. 

De ma már mindenkinél ott a mobil, az internet mindenhol elérhető, valós időben kerülnek fotók, videók, beszámolók a nyilvánosság elé. Mi lettünk a média. Ha tízen lefotózzák és felteszik a netre, azt ezrek megosztják, százezrek, milliók látják, olvassák, az automata fordító meg száz nyelvre átülteti. 

Omladozik a bizalmunk a bankokban, bankárokban, orvosokban, tudósokban, hivatalokban, politikusainkban. Mert ömlik az információ róluk, olvassuk, hallgatjuk, vitatkozunk róluk, nem fogadunk el ma már kritikátlanul szinte semmit. Majdnem minden és mindenki "gyanús".
Így erősödik a szellemi immunrendszerünk. 

Gyanús már az is, kik kerültek eddig vezető pozíciókba. Milyen szűrő alapján? Mert okosak? Tehetségesek? Szorgalmasak és teherbíróak? Mert nagyon akartak odakerülni, annyira, hogy azért bármire hajlandónak mutatkoztak? 
A legtöbb esetben mindegyik, vagyis a legkiválóbb anyagról van szó, de a legfontosabb szűrő mégis az utolsó volt... 

A metódus/módszer ez: figyelni, kiválogatni a tehetséges fiatalokat, bőkezűen támogatni őket, ösztöndíj, külföldi egyetem, egyéb meghívások elit klubokba, partykra, ahol már lazább dolgok is mentek és mellesleg videófelvétel is készült titokban... Így került aranykalitkába a madárka - kompromittálva, dokumentálva, bármikor megzsarolhatóan. Ez a legbiztosabb póráz, a maffia is így működött.

Ezután megkaptak pénzt, luxust, hírnevet, karriert, doktori címet, pozíciót, mentelmi jogot, szabadságot és szabadosságot - minden meg volt engedve. A feladat, elvárás pedig szigorúan megszabva és kiosztva az éves Bilderberger találkozókon.
Nagyszerű, különleges tehetségek, kedves, aranyos emberek kerültek íly módon az aranykalitkába.

Miért is? Mert egyetlen pici ponton elhasaltak, megbuktak. Mert jobban vágytak a sikerre, karrierre, vagyonra, mint az erkölcsi tisztaságra. Elvétették, rosszul értelmezték az emberi értékrendet.

Nagyszerű tehetségek, kedves, aranyos emberek buknak meg egyre másra ország-világ szeme előtt. Már meg se tudunk botránkozni, hiszen egyik botrányból a másikba ájulunk bele már mióta is?

Minden birodalom a bukása előtti utolsó szakaszában "produkálta" ezt a romlott dekadenciát. A római birodalom orgiákba fulladva, a többit nem is sorolom...

Helyzetfelmérés: itt tartunk most ezek szerint a dekadencia fázisában, egy omladozó társadalmi struktúra utolsó szakaszában. Akik most elbuknak, mennek is a süllyesztőbe. Nem lesz többet felfelé bukás...

Mert ez a jelenlegi paradigmaváltás nemcsak társadalmi szintű, hanem szellemi is.

A jó hír, hogy maradnak a nem megvásárolható tehetségek, az erkölcsi tisztaságú kedves, aranyos, bár nem kiugróan "sikeres", nem nagy karriert befutott - de EMBEREK.

Az aranykalitkában "működő sikeresek" pedig ott maradnak letolt gatyában, pőrén, ereszcsatornán kapaszkodva előttünk, látnunk kell őket ilyen méltatlan helyzetben, ha akarjuk, ha nem és Isten bocsássa meg a vétkem, én már nem bírom röhögés nélkül... efpe



1 megjegyzés:

  1. "pőrén, ereszcsatornán kapaszkodva előttünk, látnunk kell őket ilyen méltatlan helyzetben" hát NEM!!! Az volt a méltatlan, hogy vezető, irányítói pozíciót kaphattak, megváltoztathatták egy ország államformáját, diktatórikus vezetést építhettek ki folyamatosan hazudva, félelmet generálva, milliárdokat sikkasztva, szándékosan és elárulva mindent, mindenkit. NO EZ MÉLTATLAN!

    VálaszTörlés