2020. december 9., szerda

Őrült vemberiség ? Rendszerváltás? - Milly 2020. 12.09.

Témák: Őrült emberiség, Miből ered az őrültség? Mit felejtett el az ember? Istent meg lehet találni? Milyen lesz a jövőnk? Elválik az ocsú a búzától, Most rajtunk múlik a világ sorsa, Hogyan lehet megvalósítani az Isteni irányítást? Az utolsó hetekben vagyunk! Rendszerváltást hogyan?




  Őrült emberiség? Rendszerváltás?

Milly

2020. december 9.

Az emberiség jelentős része tudathasadásban szenved, mondta  egy nagy jógi  és a világhírű tanító Eckhart Tolle. Szerintem is így van. Sokan kérdezzük egymástól, "Már mindenki megőrült?" Aki ezt kérdezi, az már annyira nem...

Miből ered ez az őrültség? 

Abból, hogy az ember elfelejtette kicsoda is valójában. Azt hiszi magáról, hogy egyedül van egy veszélyes világban,  és az életéért vagy boldogulásáért, küzdenie kell másokkal. Így  alakul ki az önzés, a hatalmaskodás, és a félelem uralma az embereken. Az alapvető erkölcsi értékeket mellőzve olyan dolgokat tesznek, melyek károsítják a másik embert, a Földbolygót, de saját magukat is. . Az önző EGO az, ami ilyenkor átveszi az irányítást.


Mit felejtett el az ember?

Azt, hogy minden lény a Teremtő Isten része, és mindenkiben ott van az Isten Magja, Fénye, Lángja, aminek  segítségével csodás életet tudna magának teremteni. Eredendően a  Szeretet és a Fény hordózói vagyunk. A feladatunk pedig az, hogy ezt éljük meg és sugározzuk. 

Talán nem úgy néz ki? Na ez az!  Leszületésünkkor a feledés fátyla borul ránk. Nem tudjuk kik vagyunk, honnan jöttünk és miért, a Földre. Itt szabályok vannak, alkalmazkodni kell, ütéseket, megaláztatásokat kapunk, vagy egyebet is...Az Ego félni kezd, és bizonyítani akarja, hogy ő erős valaki, ..mert nem tudja ki. Fél, haragszik, dühöng, agresszívvá válik. Védelmezi az Egóját, mert azt hiszi, anélkül ő senki és semmi.. Nagyon rossz érzés  Istentől elszakítottnak lenni, ráadásul semmit sem  tudva erről. Minden negatív cselekedet ebből a tudatlanságból származik. .


Istent meg lehet találni?

Az egyházak  hatására sokan ettől a szótól, hogy Isten,  megcsömörlöttek. A manapság folyó népbutítás, az anyagi központúságra koncentrálás is hitetlenné tette az embereket.

Jópár éve ennek ellenére  egy olyan korszakban vagyunk, ahol emberek tömegei ébredeznek és találnak vissza igazi Önvalójukhoz, Istenhez, vagy akármi másnak is hívják.. 

Istent látni, megfogni nem lehet, ezért kételkednek sokan. Viszont érzékelni, megtapasztalni igen. Személyesen is tanúsíthatom, sok más ismerősömmel egyetemben.    Legnagyobb tudósaink leírták, hogy amikor azt hiszik, hogy végre megfejtették az elméjükkel a mindenség titkát, egyszercsak rádöbbennek, hogy valami van, ami  láthatalan, hatalmas, és ez a Valaki, Valami  szervezi, irányítja a bolygóktól kezdve a testünk legkisebb molekulájáig, atomjáig az egész világot. Ha nem lenne ez a Hatalmasság, akkor összeomlana az Univerzum. Leírták. Utána lehet keresni. 




Milyen lesz a jövőnk?

Ez izgatja most az emberiséget. Minden ocsmányság ellenére, amit a  saját és  Földanyánk kárára elkövettünk, az égiek úgy döntöttek, hogy nem törlik el ezt a civilizációt a Földről úgy, mint a három másikat előttünk. Esélyt kaptunk egy új , szép világ megteremtésére. Az összedőlt réginek a romjain tiszta lappal indulhatunk. Nagy szerencsénk van, mondhatnánk, de jobb ha tudjuk, hogy kegyelemben részesülünk.  Nehéz elhinni, de így van. A lelkünkben élő tiszta vágy volt az, ami megfordította sorsunkat.


Elválik az ocsú a búzától. 

A 2020-as év rendkívüli kemény megpróbáltatásokat hozott. Most válik el az ocsú a búzától. Most derül ki, hogy hiszünk.e az Isteni vezettetésben, és rá merjük-e bízni magunkat. Most derül ki, hogy kinek mi lesz a sorsa. Nem mindenki fog tudni magasabb tudatosságra emelkedni. Szétválik a népesség. az emelkedők  magasabb rezgésszinten fognak élni, azt  az őrültségben élők nem fogják elviselni. Nekik más lesz a sorsuk. Eltávoznak nekik való helyre, ahol új fejlődési lehetőséget kapnak.


 Most rajtunk múlik a világ sorsa

Az ember szabad akaratot kapott.  Mi döntjük el, merre és hogyan tovább. Gondoljunk csak bele, hogy ha egy szebb, jobb társadalmat szeretnénk létrehozni, lehet-e olyan őrült módon, ahogy eddig tettük? Minden eddigi ismert társadalom kudarcba fulladt. Miért? Mert Egós emberek irányították. Ők voltak hatalmon, és kizsákmányolás, igazságtalanság, háborúskodás jellemezte a társadalmakat. Még akkor is, ha tévesen, vagy kamuból Isten nevében cselekedtek. A kommunizmusról nem is beszélve, ahol az amúgy talán  jó alapelvekből kihagyták, sőt üldözték Istent. Tehát építsünk egy olyan társadalmat, ahol a mindenütt létező Fénynek, az Igazság egyedüli Tudójának rendeljük a legfelsőbb irányítást.




Hogyan lehet megvalósítani az Isteni irányítást?

Ezt mindenki megtanulhatja, ha szeretné, ha képes rá, ha nem súlyosan bteg a lelke. Valójában nincsen rossz ember, csak tudatnl, vagy beteg. Mindannyian belőle az Egyből létezünk. Ő vagyok én, és te is Ő vagy, csak esetleg elfelejtetted.  Ha rájössz erre, és tudod, hogy Ő mindent lát és tud, mert mindenütt Ő van, akkor rábízod az irányítást. Gondold csak el, nemcsak imádkozni lehet hozzá, hanem beszélni is. Lehet hallani a válaszait a kérdéseinkre. Megmondja néha azt is előre, hogy mit csináljunk, mondjunk, vagy mit ne. Ő a legtisztább erkölcsi értékek mentén vezet bennünket. Kell ennél jobb irányítás? Ez az igazi felébredés, ráébredni erre! Emberek milliói tanúsíthatják  az Istennel való közvetlen kapcsolatot. A vallási, egyházi tanítások nem ezt mondják, de ne higgy nekik.   

A teljes felébredéshez viszont egyéni tisztulás kell, és   tudatváltás!  Enélkül rendszerváltásról ne is beszéljünk! Először tömegesen tudatváltás, utána jöhet a rendszerváltás! Annak van értelme.


Az utolsó hetekben vagyunk! 

Ezt üzenik az égiek mind és a csodás magyar asztrozófusaink. (Előző bejegyzésben lásd) Ezért most kéne gyorsan összeszedni magunkat, hogy képesek legyünk teljesen fölébredni, ráébredni az erőnkre és rendeltetésünkre. Az adventi időszak épp arról szól, hogy tisztuljon a tudatunk, forduljunk befelé és közeledjünk az isteni önvalónkhoz.

Ezen múlik a jövőnk! Most nem tüntetni kell, vagy harcolni, szembeszállni a külvilággal, hanem belül felismerni ki vagyok valójában, meglátni a Titkos Énünket.  rájönni a hibáinkra és felülírni azokat, felülemelkedni a tudatlan Egós lényünkön. Mondhatjuk, hogy Egora szükség van. Persze bizonyos szinten szükség van rá, hisz egyedi lények vagyunk... de nem válhat kárunkra, nem uralhat el bennünket!

Kívülről várják sokan a megváltást, a segítséget. Jézustól, a földönkívüliektől. Valóban ők is segítenek, de a tulajdonságainkat nekünk kell fölismerni és dolgozni  azon, hogy jobbá váljunk. Helyettünk nem tehetik meg.


Rendszerváltást hogyan?

  Úgy képzelik sokan, hogy most menjünk ki az utcára, és csináljunk rendszerváltást. Hogyan, és kik? Milyen felépítménnyel.? Az indulat hajtja őket, vagyis az Ego.  Haraggal, gyűlölettel,  erőszakkal  egy szebb világot nem lehet létrehozni.! Nem lehet! Sőt elmondom, hogy csupán jószándékkal sem! Számtalan jószándékú kezdeményezés bukott el már így. Ha nem Isten szavai, útmutatatásai szerint és nem tiszta tudattal cselekszünk, bármilyen szép eszméink is vannak, félresikerül úgyis minden . Először legyen tömeges tudatváltás, utána jöhet a rendszerváltás! Annak van értelme. Hogy hogyan és kik, mit, az majd akkor kiderül. 

Ezen dolgozzunk most mindannyian! Persze magunkon kezdjük először, aztán segítsünk másoknak és kérjük hozzá az égiek segítségét, hogy ne rontsuk el már megint az Egónkból.

Saját tudatom felemelésén dolgozva tapasztaltam meg, hogy milyen óriási hatással vagyok a környezetemre! Ha ezt sokan megcsináljuk, óriási eredménye lesz!

Semmi jobb megoldás nincs a kezünkben. Mert az egós ember nem tud jobb társadalmat létrehozni. Ez tuti. Viszont az égiek segítenek. Ebben sokan nem nagyon hisznek, pláne a sürgősen rendszerváltást akarók, de... meg fogjuk látni... Ha arra gondolunk, hogy hónapok óta milyen iszonyú erős kozmikus energiák bombáznak minket, hogy tisztuljunk, változzunk, akkor talán hihető az égi segítség.




Segítséget ehhez rengeteg találunk a neten.

Kívánok mindenkinek áldott  munkálkodást Karácsonyig!

Milly

Az előző megosztásomban felsorolt elképzelések közül ennek alapján csak egy alternatíva jöhet szóba. 

https://amivilagunk11-12.blogspot.com/2020/12/mire-varunk-milly-20201207.html


Segítség a következő hetekre pl ez: 

https://amivilagunk11-12.blogspot.com/2020/12/a-varazslas-ideje-veres-monika-2020.html




2 megjegyzés:

  1. Katalin ,sok-sok évig figyeltem a bejegyzéseid és te is beláttad ,hogy nem történik semmi és visszavonultál te is 2 -évre. Kb. egy éve visszatértél mert azt hitted felgyorsultak az ígéretek. Főleg a 2020 -as év tűnt tömörnek.Lassan letelik az év, de semmi nem történt.Most újra eltűnök az oldaladról de most már végleg . Elég volt a rengeted hazugságból.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szíve joga.... Pedig rengetegen vagyunk, akik érezzük a szívünkben a változás előszelét.Kívül és belül. Most nem szabad feladni. A pozitív gondolatok segítenek átjutni magasabb rezgésszintre.

      Törlés