2014. március 21., péntek

Fergeteges változások állnak küszöbön! - Istenanya SOS hívása 03.21.

 A szent helyek, ősi Árpádkori várak és templomok csomóponti erőket löknek a Föld felszínéről az éterbe, mintegy átmosva világunkat az éteri kegyelem minőségével. Most, ha tehetitek ne törődjetek semmilyen otthoni foglalatossággal. Menjetek és fogadjátok Isten ajándékait.

Induljatok ki a természetbe és a szent helyekre, fergeteges változások állnak küszöbön! - Istenanya SOS hívása

2014.03.21. 07:36 Istengyermek

turul_kontur_a_fan_sosto_2014_marcius_8-15_011_1395384383.jpg_640x480
Kép: hercegszántói Édesanyánk lábainál, ahol az aranyeső virágzik, 2014.03.15.-én


Éjszakai látomás:
A Föld tartóoszlopai megrendültek, az Új Föld tartóoszlopai:
- Isten
- Béke
- Áldás
- Szeretet, melynek alaprezgése 72-102 Hertz. Hertz-ként emelkedik fokozatosan, úgy ahogy ébrednek tudatukra az Emberlények földi ruhában.

Három éjszakával ezelőtt először a Kárpát Hazát, majd a teljes univerzumot elöntötte a a kegyelem és irgalom hulláma, melyek a félelmet oldották a legmagasabb mértékben.

Ebben a szent pillanatban üzembe léptek a szent helyek és  piramisok a következő sorrendben:
Potalala palota (Tibetben) - Czitzen Itza (Mexikó) - Gvatemala - Honduras - Kien Taj (Kína) - Zambia - Honduras - Atlantisz ( észal Amerika keleti partjaitó 773 Km-re), majd ismét Czitzen Itza (Mexikó) - Honduras.
Kegyelmi erő árad ezekről a helyekről, mely egy magasabb tudatosság ereje 7 galaxissal feljebbről.

Az így elért ÚJ földfrekvenciát  szellemi segítőim Tiamatnak nevezték, mely 77 % -ban hasonlít csupán a hajdani Tiamat energiáihoz. A fennmaradó  33%, a Krisztusi kegyelem ereje. 
 
Kérik, akinek van Aventurin köve, azt éjszakára tegye a halántékára, három héten át. Nem baj ha éjjel leesik, de ott segít a közeledben. Ó-Egyiptomban a magasabb tudat állapot elérését segítették vele.
Itt ismerkedhetsz az aventurin szellemiségével:
A természet mintegy emlékeztetőül alkotta meg a növényvilágban az életet:
a mák a tórusz, az forgó-mozgó energetikai mezőnk mása, mely álló állapotban az Élet virága.
Az aranyeső az irgalom jelölője, mely épp most virágzik. Vasárnapi szerünknél Hercegszántón egy bokor aranyeső virágzott a szent helyünkön.
A kegyelem virága az estike.
Március 21-23 ig legyetek minél többet a szabadban, hogy a kegyelmi kiáradás kódjait fogadni tudjátok, melyeket a Nap. Hold és 72 csillag és hold minőségű égitest sugároz éjjel-nappal. Ha van alkalmas hely, maradjatok természet közelben ezeken a napokon akár éjszakára is. Legerősebb kisugárzások délben és éjfélkor vannak.

A szent helyek, ősi Árpádkori várak és templomok csomóponti erőket löknek a Föld felszínéről az éterbe, mintegy átmosva világunkat az éteri kegyelem minőségével. Most, ha tehetitek ne törödjetek semmilyen otthoni foglalatossággal. Menjetek és fogadjátok Isten ajándékait.

Én Kiskunhalason leszek, ahol Árpád kori település és vár is van a föld mélyén. Ma március 21.-én 12, 17,19-24 óráig várlak bennetek. Március 22.-én 12-15 óráig. Ezek a kisugárzási intervallumok minden szent helyre igazak LOKÁLIS idő szerint. Az időeltolódásokat vegyétek figyelembe, de legjobb ha engeditek MaGotokat vezetni szívetek által.

Turul szobor Kiskunhalason:
Amennyiben Kecskemét felől jöttök, beérve Kiskunhalasra a Sóstó csárda van jobbról. Bal felől a Só tó. Amint a tó véget ér lesz egy bevezető út (betonos). Ezen kell befelé haladni talán 100 métert sem, és bal oldalt egy tisztáson van a Turul sólymunk szobra.
 
Ilona
istengyermek.blog.hu


 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése