2014. március 5., szerda

Hívás - Nagygyűlés március 8. Hősök tere- Frissítve



 cimer.png



Cselekvésre szólítunk Mindenkit, aki érzi a hívást!

„Oly csodás nép ez, s oly csodás ország! Megéri az erőfeszítést, minden erőfeszítést megér! Tegyétek dolgotokat! Áldásom rátok gyermekeim!” - Gábriel arkangyal

2014. március 8-án, 10:00-18:00-ig a Hősök terére hívunk 
minden Fénymunkást, Fényharcost, Gyógyítót, Tanítót, dobbal vagy anélkül, 
hogy részt vegyünk, csatlakozzunk az Alkotmányos Jogainkért ott Nagygyűlést tartó testvéreinkhez!


Mélységes szeretettel:
Fényőrzők

A rendezvényről bővebben:
https://www.facebook.com/events/368293376644040/376914602448584/?notif_t=plan_mall_activity



 Gábriel arkangyal üzenete

„Drága, Szeretett Lények, Gábriel vagyok.

Köszöntelek Benneteket és a tiszta Fény nevében jöttem el, hogy szóljak hozzátok.

Kiküldtem a hívást, amit meghallottatok és örömmel veszem, hogy védőszárnyaim alatt gyülekeztek. Minden biztosítva van már a területen számotokra. Pontosan ez az időpont megfelelő. A női minőség ünnepnapja, a női, istennői minőség újjászületésének napja hoz el benneteket e szent helyre. Mert ennek a helynek a szentségét tartjátok, gondoljátok, és mégsem vagytok tisztában teljes valójában. Ez a forma, a tér, különleges szakralitással rendelkezik. Egy olyan középpontban városotokban, ami nagy jelentőséggel kapcsol be területeket, kapcsol össze területeket. Dolgoztatok már ezen a helyen és ennek is, ehhez is kapcsolódik, a mostani összejövetel, mert az is segíti, az az energetikai munka, amit már itt elvégeztetek.

Szabadságotokért tesztek lépéseket, önállóságotok, szuverenitásotok érdekében tesztek lépéseket. Hiszen ez a dolgotok. Tudjátok, hogy a magyar nép, a magyar név újjáéledése mennyire fontos. Ez egy kulcsfontosságú dátumotok és kulcsfontosságú lépés. Tegyétek meg, amennyiben lehetséges ez számotokra, hogy egyéb más programjaitokat elnapoljátok, elhalasszátok és összpontosítotok arra, hogy minél több olyan lény jelenjen meg itt a helyszínen, aki rendelkezik olyan tudatossági energetikai szintekkel, mint amilyenek Ti vagytok. Pontosan azért fontos, hogy így történjen, mert ti vagytok azok a rezgéskiegyenlítő szerepkörben, rezgésemelő szerepkörben, hogy a folyamatok minél teljesebb mértékben, minél nagyobb mértékben a megvalósulást segítse. De ti ezt – nem kell, hogy mondjam – mert érzitek a szívetekben úgy is. Bárhol keresnivalótok van akkor ez az elsődleges számotokra.

Lehetőség szerint minél nagyobb területét fogjátok be a térnek. Nem együtt tartózkodásotok, egy helyen összpontosulásotok ajánlott, hanem amennyiben lehetséges a nagy teret fogjátok be. Tehát a széleken elhelyezkedésetek ajánlott és középen.

A hívást ugyan kiküldtem, de veletek, általatok sokszorozom ezt a hívást meg. Összpontosítsatok hát arra, velem együtt most, hogy még többen, akik ennek a rezgésnek a hangját meghallják, megérzik, azok képesek legyenek tenni, mert most már ennek van itt az ideje. Fontos a meditáció, fontos, hogy kihelyezzétek magatokat a helyszínekre és eddig ez nagyjából elégséges is volt. Azonban most a cselekvés ideje történik, meg kell, hogy mutassátok magatokat, fel kell vállaljátok magatokat és egyre több ilyen helyzet fog elétek kerülni, amikor ki kell állnotok valahova és esetleg hangot is kell adnotok  annak, amit képviseltek. Ettől persze nem kell megrémülnetek, ez adni fogja magát. Jönni fog magától az érzés, a késztetés, ne keressétek, nem kell külön erőfeszítéseket tennetek az ügyben. Csak tudjátok azt, hogy cselekvő energiáitokra van szükség, nemcsak nekünk, nemcsak az ügy érdekében, de saját magatok számára is fontos, örömérzet okozó.

Minél több embernek mondhatjátok, akiket ismertek, szólhattok külön, de legyetek tudatosak benne és tudatosan küldjétek ki a hívó szót, még ha nincs is kürtötök. Higgyétek el, ha erre fókuszáltok, akkor a hívás kimegy.  

Áldásomat küldöm felétek!

Oly csodás nép ez, s oly csodás ország! Megéri az erőfeszítést, minden erőfeszítést megér! Tegyétek dolgotokat!

Áldásom rátok gyermekeim!” Gábriel arkangyal

Az üzenet közben megjelent előttünk a Hősök tere, ami körül hatalmas energiagömb van, és az üzenet végére Gábriel arkangyal, Magyarország védőangyala, a Szent Koronát a gömb fölött tartotta, és tartja azóta is.

Addig is, amíg megjelenünk a téren, kérünk mindenkit, hogy aki csak érzi, lássa, vizualizálja, meditáljon, hogy erőfeszítéseinket siker koronázza.  Lássátok, érezzétek, hogy Magyarország, és az országunkban élő emberek összefognak a békéért, a boldogságért, hogy mindenki szeretetben, egészségesen és bőségben élje mindennapjait.

Az üzenet a FényŐrzők 2014.03.03-i Szerén, meditációján érkezett, P. Katán keresztül.

Forrás:  http://www.koronaszer.eoldal.hu/


Frissítés: 

Március 8-án, civilek tüntetnek a Hősök terén, 

az Alkotmányos jogaik visszaállításáért


 


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése