2014. március 25., kedd

MAG fogadalom - Jézus üzenet 03.24.



Nincs mindig elég Bizalmunk és Önbizalmunk, ezért ilyenkor csökken a Tudatosságunk és a Rezgésszintünk.  Sokszor az eszünkkel tudjuk mit kéne, de ha még nem épült be, nem úgy élünk...Ilyenkor sokszor tanácstalanul, vagy indulatosan kóválygunk erre-arra, az érzelmek között. Ezért jött ez az alábbi üzenet Jézustól.

Aki úgy érzi megszólítja őt, az éljen is vele. Persze szabadon választott, mint oly sokminden.

Régi fogadalmainkat, melyek visszafognak minket, érdemes előtte eltörölni, semmisnek nyilvánítani, bármelyik életünkben is tettük azt. 
Talán ismerjük ezt az idézetet:
 "Minden kötelékem oldozd el Uram, de kössél magadhoz szorosan!"

/Dombi Katalin 








 MAG fogadalom - Jézus üzenet 


2014. március 24.

 "A Tanítványaimnak üzenem, hogy vegyék komolyan ezt a Fogadalmat és naponta legalább egyszer mondják el hangosan, átéléssel!

- Nem ereszthetitek ki a kezetekből a gyeplőt Kedveseim! "


 


"Fogadom, én ..................., hogy mától kezdve Teljes Figyelmem annak szentelem, hogy az Itt és Mostban Teljes Elfogadással és Bizalommal Létezzek, Bizalommal Istenben, a Teremtőben, és Magomban. 
Hiszem és Tudom, hogy az Emberiség  fejlődésének Új Korszakába léptünk, ami Békét és Boldogságot hoz nekünk.

Keresem és Meglátom a szűkebb Környezetemben és a Világban is a Pozitív Fejleményeket, melyek Elégedettséggel töltenek el, mert Bizonyítják, hogy Jó Úton Haladunk. 


Elfogadással és Hálával gondolok Minden Eseményre, és Mindenkire, még az Ellenségeimre is. Mert Tudom, hogy Minden ami történik, a Fejlődésemet, a Fejlődésünket szolgálja és szolgálta a múltban is.


Ezért Megbocsájtok Magamnak és Mindenkinek, Mindenért. Kérem másoknak is a Bocsánatát azért, amit én elkövettem, vagy amit elmulasztottam. 

Azon vagyok, hogy Változzak, Fejlődjek, és Környezetemet is Segítsem ebben, Szeretettel, Bölcsességgel, Türelemmel. 


Azon vagyok, hogy Magamévá tegyem az Isteni Értékeket, Tulajdonságokat.
 
Hiszem és Tudom, hogy Bennem, és Bennünk és Mindenben ott Létezik Isten, és Őáltala Létezünk mi is.  Egységben vagyunk Ővele és a Mindenséggel.  Ő rajtunk keresztül tud cselekedni.

Mindezek miatt Fogadom, hogy ezentúl a legnagyobb Kitartással és Buzgalommal igyekszem dolgozni Magom, Gaia, és az Emberiség Felemelkedéséért, az Aranykor kibontakoztatásáért. 
 Tudatosan Fényt és Szeretetet árasztok Mindenfelé.

Tudom, hogy Fénymunkánk az egész Teremtett Világ Fejlődését is szolgálja.
És Ez Így Van! 

Kérem Vállalásomhoz a Teljes Égi Hierarchia Segítségét, Támogatását! 

Most! 

Köszönöm!
Hála és Dicsőség Istennek!"


*
Isteni Értékek:
Megbocsájtás, Hála, Feltételnélküli Szeretet, Tisztaság, Alázat, Bölcsesség, Egység, Megértés, Türelem, Önfegyelem, Könyörületesség, Kegyelem, Békesség, Erő, Bátorság, Kitartás.





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése